De lichaamgerichte school

Leer de oorzaak van (chronische) klachten op te lossen door trauma, emotie en patronen te transformeren

Een lichaamsgerichte jaaropleiding. 12 Plekken. Kick off op 23 & 24 april.

AWAKEN - HEAL - TRANSFORM

lichaamsgericht
Waar praten, mediteren en hippe NLP oefeningen niet werken
zelfheling
Herstel je zelfhelend vermogen in 5 stappen
Zelfregie
Wordt onafhankelijk van externe hulp

Welcome to our U-INVERSE…

De wereld is een spiegel van ons bewustzijn. Er is chaos in overvloed omdat de mens niet in staat is te zijn met zichzelf. Onderheving aan de pijn die maar niet aangekeken wordt houdt deze disbalans in stand. Zolang de mens niet naar binnen gaat en heelt is dit onze realiteit. Het projecteert zijn eigen conflict op moeder aarde, natuur en medemens. Symptomen van een wereld die ziekte en pijn niet snapt.

De ingang is het lichaam…

heal yourself, heal the world

We leven in een wereld van de verziekte geest. Snel gewin en gemak dienst de mens. Verwijderd van haar wortels en natuur. Moeder aarde is vervuild van onze pijn. De lucht is haar kleur en frisheid verloren. Het water is haar zuiverheid kwijt. Het microbioom van de aarde is leeg verbouwd. Het vuur brand voor de verlangens van geld. Er heerst een virus op aarde die alleen maar denkt aan ik. Het waakt omdat het zich niet veilig voelt en is noodgedwongen aan het overleven. Het is de reactie van pijn.

DE TOEKOMST…  zo norm-aal

Onze kinderen groeien op in een wereld die niet langer verbonden is met moeder natuur en realiteit. Gevuld met toxische troep in de vorm van eten, drinken en kunstmatig vermaak. De artificiele wereld wordt langzaam maar zeker hun thuis. Zonder kennis van het lichaam, natuur en elkaar. Grenzen met de wereld vervagen meer en meer.

YIN EN YANG? Man en vrouw…

De balans tussen man en vrouw is zoek. Mannen beschermen en dragen niet langer omdat zij onveilig zijn in het leven zelf. We leven in een wereld vol kinderen met ‘volwassen’ lichamen. Jongens hebben geen initiaties om man te worden. Leren nergens wat man en gezond zijn betekent. Weten niet wat dragen is. Testosteron is lager dan ooit. Hij loopt met zijn pijn rond in de wereld op zoek naar haar. Hij ‘zoekt’ het vrouwelucke om zich aan over te geven en durft zich daarom niet aan het leven te geven. Hij heeft het vrouwelucke in zichzelf te helen. Zodat hij volwaardig in zijn man zijn kan gaan staan. Niet langer leunend op haar. Hij draagt zichzelf. Hij kan hierdoor onbaatzuchtig geven en zijn rol belichamen. Balans van man en vrouw is hij zelf.

Vrouwen zijn hierdoor genoodzaakt extra te dragen en te verharden. Zorgend voor zichzelf en hun kinderen. Schreeuwend om hulp. Gehersenspoeld om op de plek van mannen te staan. Door de ongheelde pijn in het masculiene is zij op beide plekken gaan staan. De wereld is harder als zij niet in haar feminine energie straalt. Zij zoekt het mannelucke voor overgave. Zij leeft onvervuld en leeft wachtend tot het masculiene gaat staan.

elders

wisdom keepers

Ouders voeden kinderen op.

Zij zijn het geduld en de wijshijd zelve.

Ouders hebben geleefd en geven onze samen-leving advies.

Doorzien de ‘tricks’ van de mind, denken zij niet in ‘ik’ maar wij.

Laten los zodat het nieuwe geboren wordt.

Ouders snappen lichaam, geest en ziel.

Denken zowel in NU als DAN.

Zijn geworteld in de hemel, aarde en onderwereld.

Oud en kind in één.

 

Waar zijn onze wisdom keepers?

Zijn daar de ’tehuizen’ voor?

SACRED OR SECRET?

Bijna alle westerse medicijnen bevatten componenten uit de jungle. Er komt een synthetische variant en heling wordt gepattenteerd. Ziekte is big business. We worden ‘zogenaamd’ slimmer en slimmer. Maar chronische (circa 11 miljoen mensen in NL) ziekte is de norm en neemt alleen maar toe. 

Waarom werden medicijnmensen als eerst uitgeroeid door kolonisten en de kerk? Waar zijn in het westen de geneeskundigen die de oorzaken oplossen? Waar zijn de shamanen en échte medcijnmensen gebleven? Waar zijn onze rituelen en ceremonies gebleven? Waar is onze connectie met plantmedicijnen en BRON naartoe gevlogen?

onze doelen:

MAN/VROUW
Herstel van dynamiek tussen man en vrouw. Trauma, (chronische) symptomen, patronen en het lichaam als ingang voor heling en transformatie.
Moeder aarde
Schone lucht, zuiver water, rijke bodem voor moeder aarde en haar bewoners. Een gezond individu investeerd in de aarde zodat ieder-een gezond kan zijn.
4D bewustzijn
Terugbrengen en integratie van spirituele kennis in de samenleving. Hiervoor is groei van 3D naar 4D bewustzijn nodig.

De oprichters

Matthijs van Doesburg

Mede oprichter van De Lichaamsgerichte School en Lichaamsgericht Therapeut

In ruim 10 jaar tijd heeft hij zichzelf weten te bevrijden van chronische pijnklachten, blessures en depressie. Hiervoor moest hij buiten de paden van het ‘reguliere’ circuit zoeken en gezondheid leren belichamen. Via zijn podcast, praktijk en platform inspireert en helpt hij mensen die zijn waar hij ooit was. 

JOUW LICHAAM SPIEGELT JOUW BINNENWERELD

Er is geen moment dat jouw lichaam niet spiegelt. Je gezondheid, houding en postuur worden constant beinvloedt door jouw binnenwereld. Bewust (en vooral onbewust). Je hebt niet ‘zomaar’ de houding en klachten die je ervaart. Als je de taal van je lichaam leert spreken, kun jij jezelf bevrijden van de klachten die het je ervaart. 

Maite Wetters

Mede oprichter van De Lichaamsgerichte School, Lichaamsgericht Trauma Coach

“Ik werd geboren met de gave van helende handen. Maar dat talent durfde ik niet te gebruiken. Pas toen het leven mij echt tot stoppen dwong. Ik kreeg een burn-out en ervaarde allerlei fysieke klachten.

Hartkloppingen, Pijn in mijn nek, schouders, heel vaak moe. Ik leek wel chronisch moe. Ik ontdekte dat de klachten psychosomatisch waren. Want op het moment dat ik ervoor koos om te stoppen met mijn toenmalige werk verdwenen mijn klachten. Mijn lichaam vertelde mij al een tijd dat ik niet de ‘juiste weg’ bewandelde in het leven.

Alles veranderde toen ik naar mijn lichaam leerde luisteren. En ik het werk ging doen dat bij me paste: lichaamsgerichte coaching. Nu help ik anderen de boodschappen van hun lichamelijke klachten ontrafelen. Door middel van mijn eigen simpele, lichaamsgerichte, leven veranderende methode. De methode is er zodat ook JIJ je beste leven kunnen leven. Het is mijn levensdoel om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe HIGH ON LIFE je kan zijn door te luisteren naar de wijsheid van je lichaam.”

Zij gingen jou voor

4.9 beoordeling van 71 beoordelingen

Depressie doorbroken, burn-out omgezet in langdurige onder houdbaardere aanpak, slaap-, eetproblemen en energietekort verholpen.

Koen
Cryptocurrency trader

In-depth uitleg. Kennis die je mee kan nemen naar je dagelijkse praktijk.

MAX Adriaan Mommers
Cyber Security Expert

Matthijs is buitengewoon goed geïnformeerd over een breed scala aan gezondheidsonderwerpen. Zijn inzicht in zijn eigen leven met alles wat hij doet, is van grote waarde voor ons allemaal. Ik beveel zijn inhoud en lessen enorm aan als je de regie wilt over je gezondheid!

Nick Coetzee
Lichttherapie expert en Oprichter Mychondria

Wat een kennis heeft deze man. Matthijs heeft een heel persoonlijke benadering en zijn passie voor de echte gezondheid is mega voelbaar. Onwijs veel nieuws geleerd over een wereld waar ik dacht al redelijk bekend in te zijn. In korte tijd wist hij mij in mijn lichaam te krijgen en onverwerkte emoties naar de oppervlakte te krijgen, waarbij hij de kern benoemde van wat ik ervaarde. Dank je wel!

Nina van Roon
Holistisch Coach

Ik voel me fitter, gelukkiger, mijn zicht is veel scherper (is van 90% naar 150% gegaan, wtf?!), ben ruim 5 kilo afgevallen (zonder minder te eten, gewoon door anders eten) en ik slaap heel goed (wat al een wonder is, aangezien ik zeker al 10 jaar enorme slaapproblemen had). Bovendien heb ik ontzettend veel informatie opgedaan waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Dit heeft mijn leven blijvend veranderd. Matthijs heeft echt een schat aan kennis, ervaring en heeft antwoorden. Het is voor het eerst dat ik het idee heb dat ik daadwerkelijk mijn gezondheid sterk kan beïnvloeden op een positieve manier. En het mooie is, dat je daadwerkelijk alle tools krijgt om het ZELF te doen.

Karel Struijs
Trader

Matthijs is een topper! Heel dankbaar voor alles wat ik van hem heb geleerd en ga leren. Inspirerende video’s, content en trainingen.

Milou van Kranen
Triggerpoint Reset Coach

Zet de nieuwe methode tegenwoordig veel in in mijn behandelingen. Daarnaast zelf veel profijt van het licht, water, magnetisme verhaal in combinatie met voeding. Dus ik ben zeer tevreden! 😃

Jos Dekker
Fysiotherapeut

Het belangrijkste verschil met voorheen is dat ik bouw aan een leven zoals ik dat wil. Ik herken destructieve patronen die m'n leven beheersen en weet ook hoe ik die moet loslaten. Ik heb daardoor veel meer energie en de aanvallen en pijnklachten worden steeds minder.

Jan Verhulst
Remote Full stack engineer

Matthijs zijn kennis, ervaring en enthousiasme zijn een gouden combinatie. Deze man weet echt waar hij het over heeft en kan je haarfijn van alles uitleggen over gezondheid. Aanrader als je het mij vraagt!

Sascha Zeldenrijk
Orthomoleculair Therapeut

Matthijs weet zijn kennis op een super manier over te brengen door een heldere link te leggen tussen de praktijk en theorie. Met zijn holistische kijk op gezondheid geeft hij zijn verhaal op een unieke manier vorm.

Gene Smeets
Fysiotherapeut en Biomechanisch Specialist

De tools die hij me geleerd heeft heb ik bijna allemaal verworven in mijn dagelijkse routine. Van stressverwerking tot licht,water magnetisme en het aanpassen van je dieet/bioritme.

Mathijs Cuppen
Orthomoleculair Sportdiëtist

Studenten over de livedagen

Exceem en huidklachten geheeld zonder medicatie

👀 Stephan voelde schaamte en onzekerheid voor de exceem plekken. “Ze zaten altijd op de zichtbare plekken.” Hij verbergde zichzelf. Dit kwam door herhaalde evenementen uit zijn jeugd. Na een jaar begeleiding, interventies en innerlijk werk is Stephan zo goed als vrij van zijn exceem klachten.

Burnout, slaapproblemen en vermoeidheid weg

🎠 “Ik ervaar soms echt magische momenten.” Suzette wist al heel veel van gezondheid, maar ervaarde anders. De belichaming was er niet.

👀 Ze zat in haar 3e burnout en had energieproblemen. Moedig genoeg besloot ze het Zelfregie Traject aan te gaan met mij om dit te veranderen. En het resultaat mag er zijn.

💃 Want Suzette is weer Suus. En deze vrouw is een inspiratie. Ze speelt weer met het leven en de realiteit. Gezond en wel. Manifesteren wat ze wilt gaat een stuk makkelijker zonder overbodige oude ballast.

WAT JE krijgt bij de Lichaamsgerichte School

Track 1 - Hoe jij jezelf van trauma heelt

Tools track 1

⁃ Sedona methode
⁃ Trauma & bioritme
⁃ Trauma & de darmen
⁃ Trauma & bewegen
– Trauma & postuur
– Trauma & karakter
⁃ Plantmedicijnen 
⁃ Body dearmouring 
⁃ Myofascial release
⁃ Dynamic Osho meditation
⁃ Anger release
⁃ Ademwerk
⁃ TRE (trauma release)
⁃ Trauma tijdlijn, boom & organogram
⁃ Authentic relating (veilig verbinden)
– Opstellingen
 
Investering track 1
– 3.500,- euro (voor de eerste 12 mensen 900,- euro korting)
– Je kunt in termijnen betalen
 
Certificaat
– Bij 80% aanwezigheid
 
Startdata, Centrum Oohm te Vogelenzang
– 1e lichting start 23 en 24 april

 

Lesdag data, Esoterra Akademie te Amsterdam
– 12 en 13 juli
– 15 september
– 20 en 21 september
– 31 nov en 1 dec

Track 2 - Hoe jij anderen met trauma heelt

Tools track 2

⁃ Hoe kan je anderen helpen om lichaamsgericht los te laten
– Hoe kan je een trauma tijdlijn maken met je cliënt
⁃ Hoe help je anderen met dearmouring
⁃ 12 lesdagen 
⁃ 6 intervisiedagen 
 
Investering track 2:
– 4.400,- euro (900,- euro korting in ruil voor review en video testimonial)
– Je kunt in termijnen betalen

 

 
Certificaat
– Bij 80% aanwezigheid
– Bij behalen van praktijk examen
 
Startdata, Centrum Oohm te Vogelenzang
– 1e lichting start 18 & 19 juni

Live kickoff van de jaaropleiding

Maak kennis met je mede studenten, docenten en ga direct aan de slag. Op 23 en 24 april ga je van 10:00 tot 17:00 van start! Locatie: Centrum OOHM te Vogelenzang in Noord-Holland. De 2e lichting start op 18 en 19 juni.

+ 6 Extra live dagen

Ervaar verschillende soorten lichaamswerk om trauma, emotie en patronen te transformeren.

Podcasts & masterclasses met experts

Wij hebben de beste specialisten uit de praktijk over alle facetten van het vak in ons netwerk en weten het kaf van het koren te scheiden in de stortvloed van zelfbenoemde experts. De échte specialisten delen hun kennis, verhaal en cases ongeremd met jou. Verdiepend, transparant en zonder verkooppitch.

1 x per jaar de 12-weekse Trauma Transformatie Training

In een 12 weken groepsprogramma leer jij hier jouw patronen en trauma te transformeren naar geluk en zingeving. Onder leiding van lichaamsgericht trauma coach, Maite Wetters.

12 x per jaar een loslaatsessie

Live loslaten met een Sedona coach. Lichaamsgericht emoties, patronen, pijn, klachten en overtuigingen loslaten. We gaan jou leren en laten ervaren, hoe het is… om moeiteloos los te laten. Via constructen in de geest houdt jij jezelf vast in pijn, stress, weerstand op je situatie(s) of klacht. Of het nou
een geldblokkade of gezondheidsklacht is, er is een overtuiging in het spel.
Via deze methodes laten we de kern los zodat jij je leven kan transformeren! Doe je dit niet? Dan blijf je oneindig trauma’s ervaren. Je hebt de verhalen los te laten zodat je die specifieke pijn niet meer hoeft te ervaren.

12 x per jaar een sharing

Iedere maand krijg je hierin een moment om jouw binnenwereld te delen en competent te worden met dat wat is. Je bent niet stuk of kapot, dat is wat je mind wellicht denkt. Kan je zijn met dat wat is? Dan kan de weerstand smelten en blokkades weer helpen stromen. Dit helpt om te zijn wie je bent om te zijn. Vrij. Lichaamsgericht voelen en delen dus, onder leiding van lichaamsgericht therapeut/arts Ernst Moolenaar. Delen = helen 🙂

24 x per jaar LIVE een Q&A

Om de week een moment je vragen te stellen en progressie te delen. Wij zorgen middels de Q&A’s dat jij op koers blijft.

Opnames

Elke week iets op de planning… dat kan je agenda een beetje overvol maken. Je hoeft echter niet bij elke sessie aanwezig te zijn. Je kiest zelf waar je aan wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. Alle sessies worden namelijk opgenomen en in de ledensite geplaatst.

Een greep uit de experts die je vind in de Lichaamsgerichte School

Maite Wetters
Maite Wetters

LICHAAMSGERICHT TRAUMA COACH

Matthijs van doesburg
Matthijs van doesburg

LICHAAMSGERICHT THERAPEUT

Daphne van Heerdt
Daphne van Heerdt

LOSLAAT COACH

Ernst Moolenaar
Ernst Moolenaar

ARTS

Thomas van Doorn
Thomas van Doorn

KWANTUM BIOLOGOOG - MITOCHONDRIAAL EXPERT

Gene Smeets
Gene Smeets

HUMAN BIOMECHANICS SPECIALIST

Gretta adriana martina
Gretta adriana martina

NLP MASTER

Mike verest
Mike verest

LICHAAMSWERKER- AUTEUR

Wim Hof
Wim Hof

THE ICEMAN

Wiggert Meerman
Wiggert Meerman

AUTEUR - SPREKER - COACH - PODCASTER - AVONTURIER

Koos Meijer msc.
Koos Meijer msc.

PSYCHOLOGIE - SLAAP EXPERT

Timothy Graham Shieff
Timothy Graham Shieff

WORLD CHAMPION FREE RUNNING

Dr. Michael twyman md
Dr. Michael twyman md

CARDIOLOGY - INTEGRATIVE MEDICINE

dr. courtney hunt md
dr. courtney hunt md

FUNCTIONAL MEDICINE - NUTRITIONAL GENETICS

dr. leland stillman md
dr. leland stillman md

NATURAL & FUNCTIONAL MEDICINE

Nick Coetzee
Nick Coetzee

LIGHT THERAPY EXPERT

DE LICHAAMSGERICHTE SCHOOL

Van HOOFD-WIJS naar ONDER-WIJS

DE LICHAAMSGERICHTE SCHOOL

Krijg direct toegang tot al onze online gezondheid kennis (t.w.v. 33.237,- euro) in de Lichaamsgerichte School . Leer aan de hand van video interviews, e-books en cursussen je lichaam, geest en ziel te transformeren voor next level gezondheid!

Via de ledensite en onze app kun je de trainingen altijd en overal bekijken.

Interesse in de opleiding? Plan een Gratis belletje

Image

Live kickoff van het jaarprogramma op 23 & 24 april bij Centrum OOHM

t.w.v. 1.200,- euro

Maak live kennis met je mede studenten, docenten en ga direct aan de slag. Beide dagen van 10:00 tot 17:00.

Kennismaken met de lichaamsgerichte methodes
Trauma in jezelf doorwerken/verwerken en helen
Theorie en vooral doen
Inclusief lunch
Image

+ 6 extra live dagen

t.w.v. 3.600,- euro

Ervaar verschillende soorten lichaamswerk om trauma, emotie en patronen te transformeren. Via de online leeromgeving krijg je extra theorie zodat je deze thuis kunt voortzetten.

Oude en nieuwe lichaamsgerichte kennis en wijsheid opdoen over het leven én je eigen lichaam
Lichaamsgerichte technieken ontdekken, ervaren en toepassen op jezelf
Zwaarte en emoties transformeren naar lichtheid en ontspanning
De verbinding met jouw lichaam en jezelf herstellen
Image

Plantmedicijn ceremonie (optie)

t.w.v. onbetaalbaar

Een master teacher onder de plantmedicijnen als het gaat om VERWIJDEREN (HUA) VAN HOOFD (CHUMA). Als je besluit om dit traject te doen, kun je mee reizen tijdens ceremonies om je diepste stukken aan te kijken, te doorvoelen en te verwerken. Als grootvader 🌵 je roept, is dit je kans. Dit is voor de persoon die klaar is voor diepe transformatie.

Traditionele grootvader 🌵 ceremonie
Onder begeleiding van ervaren shamanen
Een onvergetelijke mystieke ervaring
Image

Volledige toegang tot curriculum van het Zelfregie Traject

t.w.v. 12.500 euro

Leer de blauwdruk van Matthijs waar hij zijn eigen chronische klachten mee heelde EN die van 100+ cliënten en studenten.

Een bewezen stappenplan voor vrijheid van lichaam, geest en ziel
Een radicale shift aan kennis, tools en gewoontes
Bruikbaar om jezelf en/of je cliënten te helpen transformeren
Image

Lichaamsgericht stress, trauma en spanning ontladen

t.w.v. 500 euro

De meest makkelijk en effectieve techniek die je ooit zal leren om spanning, trauma en stress te verlichten. Matthijs van Doesburg & Dr. David Berceli Ph.D. leren je hoe!

Ga jij UIT je hoofd en IN je lijf
Tril je zo uit je fight/flight respons
Creëer jij innerlijke rust in je hoofd en lichaam
Laat jij jouw 'beperkende' gedachten en angst los via het lichaam
Laat jij je stress, spanning en onderdrukte emoties los (zonder te praten)
Image

Lichaamsgericht emoties en gedachten loslaten

t.w.v. 300 euro

Als je al je conditionering aan b*llshit en pijn loslaat, kun je het leven creëren wat je werkelijk verlangt. Dat vergt een 'zuivere' mind-set. Maite Wetters & Matthijs van Doesburg leren je hoe! Leer moeiteloos loslaten en transformeer je leven. Door deze cursus:

Laat jij jouw 'negatieve' gedachten/klachten los via alle lolaatmeditaties
Creëer jij innerlijke rust in je hoofd en lichaam
Laat jij jouw 'beperkende' gedachten en angst los
Laat jij je stress, spanning en onderdrukte emoties los
Transformeer jij je mindset voor het leven wat je werkelijk wilt
Image

14 fundamentals

t.w.v. 147 euro

Transformeer je leven in 8 weken tijd met de 14 Zelfregie fundamentals! PDF en bondige videocursus met fundamentele leefregels (inclusief habbit tracker) voor een gezond en gelukkig en pijnvrij leven.

Holistisch, praktisch, direct toepasbaar voor snel resultaat
Voel je sterker
Herstel sneller
Slaap beter
Heel sneller
Image

12 X per jaar een live sessie met expert

t.w.v. 6.600 euro

Wij hebben de beste specialisten uit de praktijk over alle facetten van het vak in ons netwerk en weten het kaf van het koren te scheiden in de stortvloed van zelfbenoemde experts. De échte specialisten delen hun kennis en cases ongeremd met jou.

Leren van de beste
Verdiepend
Transparant
Zonder verkoop pitch
Image

2 x per maand (24x per jaar) live Q&A met Matthijs

t.w.v. 3.480,- euro

Om de week een moment je vragen te stellen en progressie te delen. De spiegels van je klachten en het leven interpreteren is niet altijd even makkelijk. Matthijs houd je scherp. Als je geluk hebt doet hij zelfs wat 1 op 1 werk met je tijdens de Q&A.

Scherpe spiegel
Accountability
Structuur en houvast
Hulp met interpratie van leven en klachten
Image

1 x per jaar de 12-weekse Trauma Transformatie Training

t.w.v. 1.200,- euro

In een 12 weken groepsprogramma leer jij hier jouw patronen en trauma te transformeren naar geluk en zingeving. Onder leiding van lichaamsgericht trauma coach, Maite Wetters.

Accountability
Trauma en patronen transformeren
Image

1 x per maand (12x per jaar) een online sharing circle

t.w.v. 900,- euro

Iedere maand krijg je hierin een moment om jouw binnenwereld te delen en competent te worden met dat wat is. Je bent niet stuk of kapot, dat is wat je mind wellicht denkt. Kan je zijn met dat wat is? Dan kan de weerstand smelten en blokkades weer helpen stromen. Dit helpt om te zijn wie je bent om te zijn. Vrij. Lichaamsgericht voelen en delen dus, onder leiding van lichaamsgericht therapeut/arts Ernst Moolenaar.

Delen is helen
Niet alleen in je reis
Relativeer je eigen situatie door die van anderen
Image

1 x per maand (12x per jaar) lichaamsgericht loslaten!

t.w.v. 900,- euro

Live loslaten met een Sedona coach. OM DE WEEK. Lichaamsgericht emoties, patronen, pijn, klachten en overtuigingen loslaten. We gaan jou leren en laten ervaren, hoe het is… om moeiteloos los te laten. Dit doen we met een dedicated Sedona coach.

Laat jij je 'negatieve' gedachten/klachten los via de lichaamsgerichte sessies
Creëer jij innerlijke rust in je hoofd en lichaam
Laat jij jouw 'beperkende' gedachten en angst los
Laat jij je stress, spanning en onderdrukte emoties los
Structuur en houvast in je loslaatproces
Image

Exclusieve masterclasses + interview bibliotheek

t.w.v. 3.000 euro

Elke week iets op de planning… dat kan je agenda een beetje overvol maken. Je hoeft echter niet bij elke sessie aanwezig te zijn. Je kiest zelf waar je aan wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. Alle sessies worden namelijk opgenomen en in de ledensite geplaatst.

Kijk opnames wanneer het jou uitkomt
Altijd terug te zien
Tijdloze pareltjes op 1 plek
Image

+ Een Zelfregie Kit

t.w.v. 110 euro
Holistische gezondheids bijbel
Plus nog een cadeau

Totale waarde: €33.237,-

volledig lidmaatschap voor 6,85 euro per dag

Live kickoff op 23 & 24 april bij centrum OOHM
8 x totaal een live dag om te helen, leren en ervaren
Regelmatig masterclasses en podcasts bijwonen
1 x Per jaar Trauma Transformatie groepsprogramma
12 x online lichaamsgericht loslaten
12 x online sharing
24 x online Q&A

Nieuwe kennis, tools en methodes om jezelf en/of je cliënten te helpen transformeren
Trauma in jezelf doorwerken/verwerken en helen
Een radicale shift aan kennis, tools en gewoontes
Netwerk en verbinding met gelijkgestemden
MET i.p.v. TEGEN je klacht(en) werken
Accountability en structuur

Klaar voor de lichaamsgerichte revolutie?

Volgende lichting start 23 en 24 april. Groepsgrootte = 12 max.

Interesse in de opleiding? Plan een Gratis match call

De 8 meestgestelde vragen

Bij aanmelden krijg je toegang tot de Lichaamsgerichte School. Direct dus 🙂 De live kickoff dagen zijn 23 & 24 april in Vogelenazang bij Centrum Oohm. We starten beide dagen om 10:00 en stoppen om 17:00.

De dagen die tot op heden gepland staan zijn:

Start lichting 1:
- 23 en 24 april

Start lichting 2:
- 3 en 4 juni

Overige lesdagen:
- 12 en 13 juli
- 15 september
- 20 en 21 september
- 31 nov en 1 dec

Er zullen meer dagen volgen in het jaar. Wanneer je dus een specifieke lesdag mist kun je deze later in het jaar inhalen.

Je ontvangt dan alle verdere details via email. Hiermee maak je een account voor de Lichaamsgerichte School. Je kunt dan direct gebruik maken van de leer omgeving. 

Daarnaast ontvang je jouw starterskit tijdens de kickoff.

De investering van het programma is 3.500,- exclusief btw als eenmalige betaling, per kwartaal of een betaling per maand.

Als je ondernemer bent kun je deze kosten zakelijk afschrijven

Wij geven een korting van 900,- euro in ruil voor een review + testimonial. In dat geval is de investering 2.600,- euro.

Na deze jaaropleiding mag je zelf een bedrag kiezen om per maand te betalen. Zo blijf je lid van de community en kun je gebruik blijven maken van de inhoud en andere voordelen.

Verder kun je ervoor kiezen om door te stromen naar de opleiding tot Lichaamsgericht Trauma Coach.

Die ontvang je, getekend en wel. Hiervoor dien je minimaal 80% aanwezig te zijn en word je beoordeeld op je ontwikkeling na 12 maanden tijd.

✅  1 Jaar toegang tot de Lichaamsgerichte School

✅ Nieuwe kennis, tools en methodes om jezelf en/of je cliënten te helpen transformeren

✅ Een goede schop onder je reet voor je ont-wikkeling

✅ Een radicale shift aan kennis, tools en gewoontes

✅ Lichaamsgerichte kennis over lichaam, geest & ziel

✅ Competenties op het gebied van lichaamswerk, trauma, emotie, leefstijl en preventie

✅ Netwerk en verbinding met gelijkgestemden

✅ Herstel van zelfhelend vermogen

Interesse in de opleiding? Plan een Gratis match call