Huis goed, al goed.

Het online gidsboek voor een geneeskundige woning

Je weet inmiddels dat er fluoride, metalen, chemicaliën en drugsresten in je ‘meest schone van de wereld’ kraanwater zit. Maar je weet nog niet welk waterfilter een goede keuze is.
Je weet dat synthetische kleding, matrassen, beddengoed en tapijt rusteloze benen, haaruitval, slaap en niet uitgeruste nachten oplevert. Maar je weet nog niet waar je dit mee kunt vervangen.
Je weet dat de meeste schoonmaakmiddelen je huid, nieren en lever onnodig in de fik zetten maar weet nog niet waar je puike bio-logische vervangers haalt.
Je weet dat je deodorant vol zit met metalen, chemicaliën en ongezonde parfum maar hebt nog geen gezond alternatief.
Dan heb ik wat voor je...

Is jouw thuis gezond?

Of kost het je onnodig veel energie...

Mijn 'ideale' producten

Voldoen aan deze punten:

Duurzaam (regeneratief met bewustzijn voor de aarde in het productieproces *denken 7 generaties vooruit)
Biodynamische ingrediënten (en anders bio-logisch)
Vrij van toxines, metalen en chemicaliën
Functioneel
Stijlvol (bonus)

auto pakken en gaan!

Al je spullen verkopen en met de auto naar een ander land, ik deed het een aantal jaren terug. Maar na een halfjaar Spanje kwam ik toch weer naar Nederland. Voor een nieuwe inboedel besloot ik direct mijn cliënten en studenten mee te nemen in het proces. Nu deel ik het met jou.

De inhoudsopgave

Een klein kijkje dan...

Huis goed, al goed.

t.w.v. 40,- euro

Voor mensen die van optimaal houden.

Praktische aankooptips
Inspiratie via informatie
Bespaar 13 jaar studie
Bespaar geld en miskopen
Levenslang toegang (inc. updates)

Zij gingen jou voor

4.9 beoordeling van 71 beoordelingen

Depressie doorbroken, burn-out omgezet in langdurige onder houdbaardere aanpak, slaap-, eetproblemen en energietekort verholpen.

Koen
Burn-out en energieproblemen

In-depth uitleg. Kennis die je mee kan nemen naar je dagelijkse praktijk.

MAX Adriaan Mommers
Cyber Security Expert

Matthijs is buitengewoon goed geïnformeerd over een breed scala aan gezondheidsonderwerpen. Zijn inzicht in zijn eigen leven met alles wat hij doet, is van grote waarde voor ons allemaal. Ik beveel zijn inhoud en lessen enorm aan als je de regie wilt over je gezondheid!

Nick Coetzee
Lichttherapie expert en Oprichter Mychondria

Wat een kennis heeft deze man. Matthijs heeft een heel persoonlijke benadering en zijn passie voor de echte gezondheid is mega voelbaar. Onwijs veel nieuws geleerd over een wereld waar ik dacht al redelijk bekend in te zijn. In korte tijd wist hij mij in mijn lichaam te krijgen en onverwerkte emoties naar de oppervlakte te krijgen, waarbij hij de kern benoemde van wat ik ervaarde. Dank je wel!

Nina van Roon
Holistisch Coach

Ik voel me fitter, gelukkiger, mijn zicht is veel scherper (is van 90% naar 150% gegaan, wtf?!), ben ruim 5 kilo afgevallen (zonder minder te eten, gewoon door anders eten) en ik slaap heel goed (wat al een wonder is, aangezien ik zeker al 10 jaar enorme slaapproblemen had). Bovendien heb ik ontzettend veel informatie opgedaan waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Dit heeft mijn leven blijvend veranderd. Matthijs heeft echt een schat aan kennis, ervaring en heeft antwoorden. Het is voor het eerst dat ik het idee heb dat ik daadwerkelijk mijn gezondheid sterk kan beïnvloeden op een positieve manier. En het mooie is, dat je daadwerkelijk alle tools krijgt om het ZELF te doen.

Karel Struijs
Visual snow, tinnitus en chronische pijnklachten

Matthijs is een topper! Heel dankbaar voor alles wat ik van hem heb geleerd en ga leren. Inspirerende video’s, content en trainingen.

Milou van Kranen
Triggerpoint Reset Coach

Zet de nieuwe methode tegenwoordig veel in in mijn behandelingen. Daarnaast zelf veel profijt van het licht, water, magnetisme verhaal in combinatie met voeding. Dus ik ben zeer tevreden! 😃

Jos Dekker
Fysiotherapeut

Het belangrijkste verschil met voorheen is dat ik bouw aan een leven zoals ik dat wil. Ik herken destructieve patronen die m'n leven beheersen en weet ook hoe ik die moet loslaten. Ik heb daardoor veel meer energie en de aanvallen en pijnklachten worden steeds minder.

Jan Verhulst
Auto immuunziekte

Matthijs zijn kennis, ervaring en enthousiasme zijn een gouden combinatie. Deze man weet echt waar hij het over heeft en kan je haarfijn van alles uitleggen over gezondheid. Aanrader als je het mij vraagt!

Sascha Zeldenrijk
Orthomoleculair Therapeut

Matthijs weet zijn kennis op een super manier over te brengen door een heldere link te leggen tussen de praktijk en theorie. Met zijn holistische kijk op gezondheid geeft hij zijn verhaal op een unieke manier vorm.

Gene Smeets
Fysiotherapeut en Biomechanisch Specialist

De tools die hij me geleerd heeft heb ik bijna allemaal verworven in mijn dagelijkse routine. Van stressverwerking tot licht,water magnetisme en het aanpassen van je dieet/bioritme.

Mathijs Cuppen
Orthomoleculair Sportdiëtist

But wait... There is more!

Omdat ik dit online gidsboek vers lanceer heb ik hier een reeks met waardevolle bonussen voor je.

Image

Lichaamsgericht emoties en gedachten loslaten

t.w.v. 300 euro

Als je al je conditionering aan b*llshit en pijn loslaat, kun je het leven creëren wat je werkelijk verlangt. Dat vergt een 'zuivere' mind-set. Maite Wetters & Matthijs van Doesburg leren je hoe! Leer moeiteloos loslaten en transformeer je leven. Door deze cursus:

Laat jij jouw 'negatieve' gedachten/klachten los via alle lolaatmeditaties
Creëer jij innerlijke rust in je hoofd en lichaam
Laat jij jouw 'beperkende' gedachten en angst los
Laat jij je stress, spanning en onderdrukte emoties los
Transformeer jij je mindset voor het leven wat je werkelijk wilt

Van HOOFD-WIJS naar ONDER-WIJS

t.w.v. 147 euro

Via een korte online *lichaamsgerichte* cursus ontdek jij waarom jij nog steeds met klachten rondloopt, wat ze je vertellen en hoe je ze loslaat.

Levenslang toegang
Gemaakt voor beginners
12 uur aan online inspiratie
Theorie - oefeningen - boekentips
Ontdek in 4 modules de basis van een lichaamsgerichte aanpak
Image

14 fundamentals voor een f*cking gezond, gelukkig en pijnvrij leven

t.w.v. 147 euro

Transformeer je leven in 8 weken tijd met de 14 Zelfregie fundamentals! PDF en bondige videocursus met fundamentele leefregels (inclusief habbit tracker) voor een gezond en gelukkig en pijnvrij leven.

Holistisch, praktisch, direct toepasbaar voor snel resultaat
Voel je sterker
Herstel sneller
Slaap beter
Heel sneller

Totale waarde: 634,- euro

Introductie prijs: 40,- euro

Joe, doe mij die bundel maar

De 4 meestgestelde vragen

Deze vind je in de online leeromgeving van De Lichaamsgerichte School. Daar kun je deze downloaden.

Ook deze bonusmaterialen staan als los staande cursussen in de online leeromgeving van De lichaamsgerichte school

Je ontvangt 2 emails met het mailadres wat je gebruikt tijdens de bestelling.

1 - eent met een factuur

2 - een met gegevens om een account te maken

Via je nieuwe account krijg je toegang 🙂 

Dan stuur je een berichtje met je factuur naar info@matthijsvandoesburg.com en dan helpen wij je verder

Levenslang.

Over de auteur

Matthijs van Doesburg

Oprichter van De Lichaamsgerichte School, Lichaamsgericht Therapeut en Educator

In ruim 10 jaar tijd heeft hij zichzelf weten te bevrijden van chronische pijnklachten, blessures en depressie. Hiervoor moest hij buiten de paden van het ‘reguliere’ circuit zoeken en gezondheid leren belichamen. Via zijn podcast, online academy en praktijk inspireert en helpt hij mensen die zijn waar hij ooit was.

“Van over-leven naar vol-uit leven!”

“Ik leer mensen alles wat ik weet, zodat zij volledig zelfredzaam zijn – gezondheidsexperts worden – en nooit meer naar mij terug hoeven te komen.

Ik beloof je zelfregie. Want zelfregie geeft jou de vrijheid die jij zoekt. Vrijheid van pijn, klachten, op geld gedreven zorgstelsels, kastjes & muren. Zelfregie stelt je in staat maximale gezondheid te creëren zonder afhankelijkheid van iemand anders. 

Zodat je kan doen wat JIJ WILT. Je potentie kan uitleven. Je dromen kan waarmaken. Authentiek kan zijn. Door glazen plafonds kan breken. En je gift, missie en essentie met de wereld kan delen.”