ijsbad workshop

Boek een ijsbad workshop bij MATTHIJS in Haarlem of op locatie. Door ademhalingsoefeningen + ijsbad versterk je het immuunsysteem en verleg je grenzen. Voor teams, event organisators en bedrijven.

Adem
Koudetherapie
Mindset

Na deze ijsbad workshop heb jij

Minder stress
Sneller herstel
Meer creativiteit
Hogere koude tolerantie
Sterker immuunsysteem

Meer energie
Diepere slaap
Meer focus
Sterkere wilskracht
Verbeterde sportprestaties
Bedrijven
Voor

Bedrijven

Event
Een

Event

Privé groep
Of een

Privé groep

Wat deelnemers zeggen

"Zeer waardevolle workshop"

"Een dikke vette uitdaging"

"Super krachtig, vol passie en op een proffesionele wijze"

Matthijs, spreekt uit ervaring. Is persoonlijk en legt helder uit. Ook vond ik de manier waarop hij de ademhaling oefening en koud water training begeleide erg prettig. Zeker een aanrader om met vrienden/ collega's samen te doen. Ook gewoon erg gezellig om samen te doen!

Merie Vreugdenhil
Psychomotorische therapeut

Top ervaring. In-depth uitleg. Kennis die je mee kan nemen naar je dagelijkse praktijk.

Max Adriaan Mommers
Cyber Security Expert

Ik heb gedurende de dag nieuwe dingen geleerd en heb het gevoel dat mijn focus en richting sindsdien beter op elkaar zijn afgestemd. Ik raad deze workshop ten zeerste aan!

Anne Marie Oudijn
Verpleegkundige

Ijsbad workshop: Matthijs bezit over veel kennis die hij op een duidelijke manier kan overdragen. Hele dag is vanaf het begin tot eind leerzaam geweest.

Ineke Visser
Office Manager

Super interessant en super veel geleerd! 🙂

Johanna van der Veen
Woonbegeleider

Matthijs weet zijn kennis op een super manier over te brengen door een heldere link te leggen tussen de praktijk en theorie. Met zijn holistische kijk op gezondheid geeft hij zijn verhaal op een unieke manier vorm. Ik beveel zijn inhoud en lessen enorm aan als je de regie wilt over je gezondheid!

Gene Smeets
Fysiotherapeut & Biomechanisch specialist

Matthijs zijn kennis, ervaring en enthousiasme zijn een gouden combinatie. Deze man weet echt waar hij het over heeft en kan je haarfijn van alles uitleggen over gezondheid. Aanrader als je het mij vraagt!

Sascha Zeldenrijk
Orthomoleculair Therapeut

Ademhaling & Koude training mogen ervaren bij Matthijs. Zeker een aanrader !!!

Robbert Miedema
Fitness Manager

Topdag geweest met bevlogen begeleiding van Matthijs. Zeker een aanrader.

Patrick de Koning
Technisch Operator

Over de trainer

IJsbad workshop trainer Matthijs van Doesburg is oprichter van de Zelfregie Academy, lichaamsgericht therapeut & educator. Hij heeft honderden mensen begeleid tijdens stress, trauma, spanning en ijsbad workshops. Daarnaast is hij actief als podcast host waar hij artsen, specialisten en deskundigen interviewt op het gebied van holistische gezondheid. Ook creëerde hij een stress cursus met Dr. David Berceli PhD en host regelmatig masterclasses met experts in zijn academy. Allemaal in het teken van gezondheid optimalisatie en zelfregie!

...

Verder behandelt Matthijs mensen met chronische klachten. Hij heeft in ruim 9 jaar tijd zichzelf weten te bevrijden van chronisch blessureleed en depressie. Hiervoor moest hij buiten de paden van het reguliere medische circuit zoeken en veel experimenteren. Tijdens deze ijsbad workshop deelt hij je veel waardevolle inzichten, technieken en tools.

Neem contact op

Voor een ijsbad workshop of spreekbeurt op maat