Tril je stress, trauma, angst, spanning en emoties los

De meest makkelijk en effectieve techniek die je ooit zal leren om spanning, trauma en stress te verlichten VIA JE LICHAAM. Matthijs van Doesburg & Dr. David Berceli Ph.D. leren je hoe!

lichaamsgericht
Waar praten, mediteren en hippe NLP oefeningen niet werken
zelfheling
Herstel je zelfhelend vermogen
direct resultaat
Meteen ont-spanning en niet afhankelijk van externe hulp

Matthijs van Doesburg is oprichter van de Zelfregie Academy, holistisch lichaamsgericht therapeut & educator. Hij heeft honderden mensen begeleid tijdens workshops, evenementen en in zijn praktijk. Daarnaast is hij actief als podcast host waar hij artsen, specialisten en deskundigen interviewt op het gebied van holistische gezondheid. Ook creëerde hij deze online cursus met Dr. David Berceli PhD en host regelmatig masterclasses met experts in zijn academy. Allemaal in het teken van zelfheling en zelfregie!

...

Verder helpt Matthijs mensen met (chronische) klachten naar een gezond, gelukkig en pijnvrij leven. Hij heeft in ruim 10 jaar tijd zichzelf weten te bevrijden van chronisch blessureleed en depressie. Hiervoor moest hij buiten de paden van het reguliere medische circuit zoeken en veel experimenteren. Bio energetica is één van zijn gouden vondsten.

Zeer effectief bij:

Stress & burn-out
pijnklachten
huidklachten
Auto-immuunziekten
Slaapproblemen
Chronische blessures
Overgewicht
Energieproblemen
Darmklachten

Gevolgen van...

Allemaal gevolgen van chronisch oplopen van extase (fight/flight of zelfs freeze). Extase van jouw zenuwstelsel dat maar niet kan ontladen.

Waarom?

Mede omdat het geleerd heeft emoties te ontkennen, te onderdrukken en niet te ontladen.

Het lichaam

Veel mensen 'denken' hun stress weg te kunnen dromen met meditaties of hippe NLP oefeningen. Zonder een lichaamsgerichte techniek houdt het lichaam de onverwerkte spanning vast. Bio energetica is dé zelfhelp tool om die onverwerkte stress, trauma en spanning te verwerken.

Allemaal leuk en aardig... maar wat moet ik hier mee?

Weg met stress
Samen met Dr. David Berceli ga je de theorie achter stress leren begrijpen.
stress direct loslaten
Wij gaan jou het lichaamsgerichte loslaten leren toepassen en laten ervaren.
Simpel en praktisch
Geen gedoe en ellelange theorie. Heldere oefeningen met voorbeelden voor direct resultaat!

Alleen 'Denken'

Werkt niet met het loslaten van stress als je een lichaam hebt

Ik heb de Online Class ''Stress Relief'' van Dr. David Berceli en Matthijs gevolgd. Erg praktisch, mooie tool en leuke video's!

Dominique De Ruijter
Osteopaat, Fysiotherapeut en Orthomoleculair therapeut

I cried for the first time in 40 years, my body shook, muscles convulsed and I began sobbing. I was quite scared about it. It reassured me at a time when I really needed it. I was afraid I was going crazy. But when I saw all video's I realized that it is part of the healing process.

Gerard
Cliënt

In-depth uitleg. Kennis die je mee kan nemen naar je dagelijkse praktijk.

MAX Adriaan Mommers
Cyber Security Expert

Matthijs is onwijs kundig, weet het tegelijkertijd lekker nuchter te brengen en de schat aan kennis is zo waardevol. Dat in combinatie met de praktische oefeningen zorgt er bij mij voor dat ik beter kan loslaten en daardoor meer ruimte heb voor creatie en flow. Heb je soms je beste ideeën onder de douche wanneer je helemaal ontspannen bent? Hoe fijn zou het zijn wanneer je die ook buiten zo'n 'safe zone' ​hebt. Dat je altijd danst 'alsof er niemand kijkt'.

Richie Lee
DJ & Producer

Matthijs weet zijn kennis op een super manier over te brengen door een heldere link te leggen tussen de praktijk en theorie. Met zijn holistische kijk op gezondheid geeft hij zijn verhaal op een unieke manier vorm. Ik beveel zijn inhoud en lessen enorm aan als je de regie wilt over je gezondheid!

Gene Smeets
Fysiotherapeut & Biomechanisch specialist

Matthijs zijn kennis, ervaring en enthousiasme zijn een gouden combinatie. Deze man weet echt waar hij het over heeft en kan je haarfijn van alles uitleggen over gezondheid. Aanrader als je het mij vraagt!

Sascha Zeldenrijk
Orthomoleculair Therapeut

Begin deze week heb ik een sessie met Matthijs gehad. We hebben bio energtica gedaan en tijdens de sessie heb ik belemmerende overtuigingen, stress en onverwerkte emoties los kunnen trillen. Het was een hele bijzondere ervaring. Ik voelde me op me gemak bij Matthijs. Nu na de sessie voel ik me blij, kan ik veel beter prikkels verwerken en leef ik in het hier&nu. Ik vind het ongelofelijk wat 1 sessie al kan doen. Ik ben Matthijs erg dankbaar.

Angela
Cliënt

Lichaamsgericht loslaten

t.w.v. 500,- euro

De meest makkelijk en effectieve techniek die je ooit zal leren om spanning, trauma, angst en stress te verlichten via je lichaam. Matthijs van Doesburg & Dr. David Berceli Ph.D. leren je hoe!

Ga jij UIT je hoofd en IN je lijf
Tril je zo uit je fight/flight respons
Creëer jij innerlijke rust in je hoofd en lichaam
Laat jij jouw 'beperkende' gedachten en angst los via het lichaam
Laat jij je stress, spanning en onderdrukte emoties los (zonder te praten)
Image

Danny ervaart voor de 1e keer tre

emoties loslaten en het brein

navy seal laat ptss los met tre

Veelgestelde vragen

Heb ik direct toegang?
Je ontvangt 2 aparte emails. 1 Met een factuur en 1 met een link om een account te maken. Daarmee log je in en krijg je toegang tot de ZELFREGIE Academy en de online workshop. CHECK JE SPAM.
Waar vind ik de online cursus?
Deze staat in de online leeromgeving.
Kan ik de cursus altijd terugkijken?
Ja, je kunt deze terugkijken in de online leeromgeving met je account. Je hebt levenslange toegang tot deze cursus!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Mail je vraag naar info@matthijsvandoesburg.com