Media

Moondi Talks

Gezondheid, lichaamswerk, schaduwwerk en tijdsbewustzijn

In deze aflevering van Moondi Talks gaat Debby van der Mije in gesprek met Matthijs van Doesburg. Matthijs is lichaamsgericht therapeut, spreker en mede oprichter van De Lichaamsgerichte School. In ruim 10 jaar tijd heeft hij zichzelf weten te bevrijden van chronische pijnklachten, blessures en depressie. Hiervoor moest hij buiten de paden van het ‘reguliere’ circuit zoeken en gezondheid leren belichamen. Via zijn podcast, praktijk en platform inspireert en helpt hij mensen die zijn waar hij ooit was.

Het is een inspirerend gesprek waarin we dieper in gaan op:
– Bewustzijnsgroei en het vinden van het centrum in jezelf.
– Hoe lichaamswerk en schaduwwerk met elkaar verbonden zijn.
– Transformeren van onbewuste patronen en trauma’s.
– Het ervaren van eenheid en dualiteit.
– De Maya kalender versus de Gregoriaanse kalender.

CLUB DOGMA

Zelf de dikke vette regie pakken over je gezondheid met Matthijs van Doesburg

Hippocrates zei ooit: “If you are not your own doctor, you are a fool.” Als er íemand is die dat onderschrijft, is het Matthijs van Doesburg. Met het lichaam en de wetten van de natuur als ingang, helpt hij al jaren mensen met het oplossen van hun chronische klachten.

In deze aflevering leer je bijvoorbeeld dat de kalendertelling die we nu gebruiken niet ideaal is voor je gezondheid. En dat zonlicht je beste maat zou moeten zijn. Maar we schieten ook de intergalactische kosmos in en Matthijs legt uit hoe alles in ‘the game of life’ met elkaar te maken heeft.

De 100% podcast

Deconditioneer jezelf naar een nieuwe dimensie

Bij Matthijs beheerste pijn zijn leven. Na jarenlange behandelingen besloot hij in 2016 te stoppen in het reguliere circuit en raakte pijnvrij. Na 10 jaar obsessief onderzoek, experimenten en interviews kan hij oprecht zeggen dat we zelf de regie hebben over onze gezondheid en geniet hij ervan daarmee anderen te inspireren. In deze podcast gaan we in op zijn levenspad, zijn lessen, bewustzijn shifts, andere dimensies en wat je al kan doen om stappen te maken naar gezondheid en geluk. Een heerlijk direct ‘face tot face’ gesprek waar we ook nog veel gelachen hebben. Geniet ervan!

Wakker worden met Janneke

Als behandelingen slechts tijdelijk werken en je klacht misschien een teken is van iets anders...

Wat nou als die pijnlijke schouder je iets wil vertellen? Wat nou als die lage rugpijn er is om je te helpen? Wat nou als de uitdagingen op je pad er niet zijn om je dwars te zitten maar om je te laten groeien? Kijk hier gesprek met Matthijs en Janneke terug.

Follow your wind

WAT JE LICHAAM JE PROBEERT TE VERTELLEN... - FollowYourWind liveshow #75

In deze FollowYourWind liveshow Nicole & Stijn in gesprek met Matthijs van Doesburg over wat je lichaam je probeert te vertellen.

Image
health coach haarlem

Haarlems weekblad

Matthijs van Doesburg: “Zorg eerst goed voor jezelf, dan kan je beter helpen.”

HAARLEM In de Haarlemse Roulette komt een Haarlemmer aan het woord over zijn of haar hobby, passie of andere interesses. Jiu-Jitsu docent Leroy Soesman geeft het woord aan holistisch gezondheidscoach en trainer Matthijs van Doesburg. Hij is de oprichter van de ZELFREGIE Academy die mensen helpt met gezondheidsproblemen.

Goodlife radio

Matthijs helpt mensen beter met stress om te gaan en veel relaxter, gezonder en vrijer in het leven staan.

"Martine Hauwert ging tijdens twee uur Lekker Leven in gesprek met rapper Baas B, Kevin Landman en Matthijs van Doesburg.

Hoop voor mensen met chronische pijn
(R)evolutie voor stress ontladen
Het verhaal van Matthijs
wat te doen bij stress