Media

De 100% podcast

Deconditioneer jezelf naar een nieuwe dimensie

Bij Matthijs beheerste pijn zijn leven. Na jarenlange behandelingen besloot hij in 2016 te stoppen in het reguliere circuit en raakte pijnvrij. Na 10 jaar obsessief onderzoek, experimenten en interviews kan hij oprecht zeggen dat we zelf de regie hebben over onze gezondheid en geniet hij ervan daarmee anderen te inspireren. In deze podcast gaan we in op zijn levenspad, zijn lessen, bewustzijn shifts, andere dimensies en wat je al kan doen om stappen te maken naar gezondheid en geluk. Een heerlijk direct ‘face tot face’ gesprek waar we ook nog veel gelachen hebben. Geniet ervan!

Wakker worden met Janneke

Als behandelingen slechts tijdelijk werken en je klacht misschien een teken is van iets anders...

Wat nou als die pijnlijke schouder je iets wil vertellen? Wat nou als die lage rugpijn er is om je te helpen? Wat nou als de uitdagingen op je pad er niet zijn om je dwars te zitten maar om je te laten groeien? Kijk hier gesprek met Matthijs en Janneke terug.

Follow your wind

WAT JE LICHAAM JE PROBEERT TE VERTELLEN... - FollowYourWind liveshow #75

In deze FollowYourWind liveshow Nicole & Stijn in gesprek met Matthijs van Doesburg over wat je lichaam je probeert te vertellen.

Image
health coach haarlem

Haarlems weekblad

Matthijs van Doesburg: “Zorg eerst goed voor jezelf, dan kan je beter helpen.”

HAARLEM In de Haarlemse Roulette komt een Haarlemmer aan het woord over zijn of haar hobby, passie of andere interesses. Jiu-Jitsu docent Leroy Soesman geeft het woord aan holistisch gezondheidscoach en trainer Matthijs van Doesburg. Hij is de oprichter van de ZELFREGIE Academy die mensen helpt met gezondheidsproblemen.

Goodlife radio

Matthijs helpt mensen beter met stress om te gaan en veel relaxter, gezonder en vrijer in het leven staan.

"Martine Hauwert ging tijdens twee uur Lekker Leven in gesprek met rapper Baas B, Kevin Landman en Matthijs van Doesburg.

Hoop voor mensen met chronische pijn
(R)evolutie voor stress ontladen
Het verhaal van Matthijs
wat te doen bij stress