Blijvend stressvrij

Ontdek via deze online training waarom jij nog steeds met stressklachten rondloopt, wat ze je willen vertellen en hoe je ze loslaat. Je bent een paar clicks verwijderd van 'the missing links'.

Voor donderdag 27 oktober of maandag de 31e

tijdens deze workshop ontdek je

Hoe *onderdrukte* stress leidt tot:

Chronische blessures
pijnklachten
huidklachten
Auto-immuunziekten
Slaapproblemen
Stress & burn-out
Overgewicht
Energieproblemen
Darmklachten

Gevolgen van...

Allemaal gevolgen van chronisch oplopen van extase (fight/flight of zelfs freeze). Extase van jouw zenuwstelsel dat maar niet kan ontladen. Dit is nu onbewust gedrag van jouw systeem. En de omgeving/leven triggert jouw respons nog steeds.

Waarom?

Mede omdat het geleerd heeft emoties te ontkennen, te onderdrukken en niet te ontladen. Daarbij leef je in een niet natuurlijke leefomgeving. En met yoga, emdr, meditatie en/of NLP alleen kom je er niet. De spanning moet letterlijk je lichaam uit. Is dat niet zo? Dan verplaatst het zich om elders ongemak te veroorzaken. Dit houdt ziekte, blessures, pijn en patronen in stand.

Het lichaam

Je lichaam is het canvas van je ziel. Als er conflict is tussen jouw lichaam en geest, vertelt je lichaam jou dat. Hoe leer jij je lichaam en fabrieksinstellingen resetten? Dat ga je leren!

Allemaal leuk en aardig... maar wat moet ik hier mee?

Weg met stress
Ik ga je stress, gezondheid en je-zelf helpen begrijpen.
stress direct loslaten
Ik ga je het loslaat 'geheim' van stress, spanning en onderdrukking delen.
Stop met symptoombestrijding
Ik ga je bouwblokken geven zodat jij een gezond en pijnvrij leven kunt leiden.

Wat mensen vinden...

Je kunt zelf meer medische problemen voorkomen of oplossen dan je misschien denkt. Matthijs onderkent dat. Op de ZELFREGIE Academy deelt hij kennis om jezelf op allerlei manieren te helpen en meer uit je leven te halen. Inspirerend om te zien en te volgen.

Allard Dolron
Business Consultant

In-depth uitleg. Kennis die je mee kan nemen naar je dagelijkse praktijk.

MAX Adriaan Mommers
Cyber Security Expert

Ik heb gedurende de dag nieuwe dingen geleerd en heb het gevoel dat mijn focus en richting sindsdien beter op elkaar zijn afgestemd. Ik raad deze workshop ten zeerste aan!

Anne Marie Oudijn
Verpleegkundige

Matthijs is een topper! Heel dankbaar voor alles wat ik van hem heb geleerd en ga leren. Inspirerende video’s, content en trainingen. 👍🏼

Milou van Kranen
Triggerpoint Reset Coach

Super interessant en super veel geleerd! 🙂

Johanna van der Veen
Woonbegeleider

Matthijs weet zijn kennis op een super manier over te brengen door een heldere link te leggen tussen de praktijk en theorie. Met zijn holistische kijk op gezondheid geeft hij zijn verhaal op een unieke manier vorm. Ik beveel zijn inhoud en lessen enorm aan als je de regie wilt over je gezondheid!

Gene Smeets
Fysiotherapeut & Biomechanisch specialist

Matthijs zijn kennis, ervaring en enthousiasme zijn een gouden combinatie. Deze man weet echt waar hij het over heeft en kan je haarfijn van alles uitleggen over gezondheid. Aanrader als je het mij vraagt!

Sascha Zeldenrijk
Orthomoleculair Therapeut

De beste man heeft 9 jaar ervaring in hoe het niet moet om er uiteindelijk achter te komen hoe het wel moet. Hij weer waar hij over praat en als hij gaat praten dan ga je zitten & luisteren. Ik heb in iedergeval meer kennis en wat extra tools om aan mezelf te werken!

Bas Kolster
Marinier

over de trainer

Online workshop trainer Matthijs van Doesburg is oprichter van de ZELFREGIE Academy, holistisch gezondheidscoach & educator. Hij heeft honderden mensen begeleid tijdens stress, trauma, spanning en ijsbad workshops. Daarnaast is hij actief als podcast host waar hij artsen, specialisten en deskundigen interviewt op het gebied van holistische gezondheid. Ook creëerde hij een stress cursus met Dr. David Berceli PhD en host regelmatig masterclasses met experts in zijn academy. Allemaal in het teken van problemen oplossen en zelfregie!

...

Verder behandelt Matthijs mensen met chronische klachten. Hij heeft in ruim 9 jaar tijd zichzelf weten te bevrijden van chronisch blessureleed en depressie. Hiervoor moest hij buiten de paden van het reguliere medische circuit zoeken en veel experimenteren. Tijdens deze online workshop deelt hij je veel van zijn waardevolle inzichten en tools.

Wegens succes verlengd! kijk nu on demand

"Een goede combinatie van nieuwe kennis, tools en ervaren."

Klaar voor zelfregie?

Totale duur workshop +/- 2 uur

Na deze workshop...

Weet jij hoe je stress, spanning, pijn en onderdrukte emoties kunt loslaten (+ LIVE oefeningen)
Heb je direct toepasbare kennis voor je bioritme, slaap, voeding en bewegen
Praktische tools voor regie over jouw stress en gezondheid
Barst jij van de inspiratie
Van 47,- voor 22,- euro

Veelgestelde vragen

Heb ik direct toegang?
Je ontvangt 2 aparte emails. 1 Met een factuur en 1 met een link om een account te maken. Daarmee log je in en krijg je toegang tot de ZELFREGIE Academy en de online workshop. CHECK JE SPAM.
Waar vind ik de online workshop?
Deze staat in de online leeromgeving. Als je hierop klikt kom je bij de replay (van de vorige) OF de zoom link van de komende online workshop.
Kan ik de workshop terugkijken?
Ja, je kunt deze terugkijken in de online leeromgeving met je account.
Welke app wordt er gebruikt voor de live online workshop?
Dit gaat via ZOOM.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Mail je vraag naar info@matthijsvandoesburg.com