Snode plannen via Human Design en de shift in 2027

Een podcast over de invloed van agenda's op Human Design en het nieuwe tijdperk met expert Sarah Leers. Aflevering #54 van De Zelfregie Podcast.

‘Het WEF heeft Human Design geïnfiltreerd!’

Een tijdje terug was Sarah te gast bij Jorn Luka in de Truman Show. Daarin zag ik een kant die ik nog niet eerder had gezien, de minder mooie *potentiële* kant van Human Design. Want iedere plus heeft een min (in de duale wereld). Ik voelde wat wantrouwen bij Jorn en de reacties onder het gesprek hadden een duidelijke toon.

Zoals:

– Het WEF heeft Human Design geïnfiltreerd!
– De Raves zijn gevaccineerde kinderen!
– Human Design is Satanistisch en New Age bullshit!
– Ik heb even gependeld… en dit klopt niet (die is wel goed trouwens haha)

Al die snode plannen… daar heb ik zelf nooit aan gedacht. En omdat ik Human Design al een aantal jaren toepas voor mijzelf, mijn cliënten en studenten, leek het mij verstandig om weer eens met de autoriteit in Nederland te spreken over deze onrust.

Want stel je voor… dat er toch ergens waarheid verstopt zit? Wat dan? Hoe betrouwbaar is deze informatie? En hoe is Sarah zo zeker over haar kennis? Wie houdt haar scherp? En wat is dat hele verhaal met die Raves en de nieuwe tijd? Wat is waarheid?

Dit is een conversatie voor de Human Design fanatiekeling. Nog niet bekend met Human Design? Kijk dan mijn voorgaande gesprek met Sarah: https://youtu.be/TZbQD6imOKs?si=ULc8JLtwsPeUr1m3

👉🏻 Volg Sarah Leers

▪️ Website https://sarahleershumandesign.nl/

▪️ Instagram https://www.instagram.com/sarahleers/

Bekijken als videopodcast

Beluister de podcast

Itunes podcast
Spotify

Dé holistische gezondheidspodcast van Nederland door Matthijs van Doesburg. Ontdek de beste inzichten en tips op gebied van lichaam, geest, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en meer!