Ondernemen zonder richting en intuitie gaat fout

Een podcast over online ondernmen met business coach Jeff Jeroense, mede oprichter van De Nieuwe Lichting, oud mentee van Tibor Olgers en Mark Soons. Hij legt uit hoe kaders vrijheid geven om in 20 kwartaalplannen je missie te volbrengen. En dat gaat niet zonder... Intuitie, puurheid en structuur. Aflevering #56 van De Zelfregie Podcast.

hoop voor de patatsoldaten van de 21e eeuw…

Via Tibor en De Nieuwe Lichting ben ik op het spoor belandt van Jeff Jeroense. Hij is een tijd student geweest van Tibor Olgers en Mark Soons, daar heeft hij een flinke dosis masculiene structuur mogen leren. Voor mij is deze 24 jarige een inspirerend toekomst beeld. Want vandaag de dag zijn er tergend veel patatsoldaten die verslaafd zijn gemaakt door deze ZIE-IK (zieke) maatschappij. Jeff is voor mij een boegbeeld voor de toekomst als het gaat om balans tussen YIN en YANG, feminien en masculien.

Na zijn middelbare school VOELDE hij dat een studie niets voor hem is. Hij wist toen al, als ik een plan maak en KIES… gaat het werken. Hij overtuigde zijn ouders om zijn keuze te respecteren en ruimte te geven voor zijn eigen pad. Dat pad ging niet zonder slag of stoot… Jeff kwam in een duister stuk terecht na zijn 1e mislukte poging in het ondernemen. Luister/kijk dit gesprek om te zien hoe hij dit transformeerde! Want vandaag de dag heeft hij al meer dan 50+ ondernemers aan succes geholpen via zijn coaching. Hij helpt online ondernemers om uitverkocht te worden, zonder dat ze hun privé leven opofferen. Kaders geven vrijheid. Komt dat zien.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

– Niet studeren en toch succes creeeren
– Onderbuik en intuitie volgen
– De magie van kaders en structuur
– Matthijs schoolen in ondernemen
– Gamen, vapen en dopamine
– Waardepropositie
– Kernprocessen
– Verhuizen naar Portugal
– De Nieuwe Lichting
– Wat Jeff leerde van Tibor Olgers en Mark Soons
– De jeugd van tegenwoordig
– Ondernemende parels
– Winnen op de lange termijn
– Israel en de Gaza
– Relaties en meer

Over Jeff Jeroense

‘Ik ben oprichter van Imperium Coach. 4 jaar geleden had ik zelf een online bedrijf, o.a. een online marketing bureau gespecialiseerd in adverteren en later een creative content bedrijf. In 2020 werd ik zes maanden lang persoonlijk opgeleid door business coach Tibor Olgers en Mark Soons. Hier heb ik naast mijn eigen ervaring, veel meer geleerd over vakinhoudelijk coachen. Daarnaast ben ik ook coach bij het bedrijf De Nieuwe Lichting. Hier leren we jongeren alles wat ze op school hadden moeten leren, door de top van Nederland op ieder vlak voor de groep te brengen. De afgelopen jaren heb ik tientallen online ondernemers 1:1 gecoacht naar meer nettowinst, meer rust en een gelukkiger privé leven.’

Bekijken als videopodcast

Beluister de podcast

Itunes podcast
Spotify

Dé holistische gezondheidspodcast van Nederland door Matthijs van Doesburg. Ontdek de beste inzichten en tips op gebied van lichaam, geest, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en meer!