kennis van de maya voor je business, money en flow - remco van der staaij

Hoe gebruik je de Tzolkin, dreamspell en 13 manen kalender voor je business, money en flow? In podcast aflevering 63 gaan we in op deze zaken (en meer) met spiritueel archeoloog van Maya Teachings, Remco van der Staaij!

 

Hoe gebruik je de Tzolkin, dreamspell en 13 manen kalender voor je business, money en flow? In podcast aflevering 63 gaan we in op deze zaken (en meer) met spiritueel archeoloog van Maya Teachings, Remco van der Staaij!

Werk met de schepping en het leven i.p.v. tegen. Ondernemen hoeft niet zwaar te zijn als je weet hoe de natuurlucke orde werkt. Wanneer je weet welke energie jij vertegenwoordigd kun je dit voor je laten werken.

Human Design en de Tzolkin zijn voor mijzelf belangrijke hulpmiddelen in het ondernemen. Het is een geheugensteun van de ziel om het bouwpakket te her-inneren die je gekozen hebt om te ervaren in dit leven. Fijn om zo nu en dan terug te kunnen vallen op de handleiding als je de weg kwijt bent. De moeiteloosheid is eraf en alles gaat moeizaam…

Dan is het hoog tijd om bij te sturen!

– Wat ga ik doen in mijn bedrijf/vakgebied/cariere?
– Wie neem ik aan?
– Wie niet?
– Met wie kan ik goed samenwerken?
– Met wie minder goed?
– Over welke zaken kan ik wel of niet spreken in mijn marketing?
– Welke kwaliteiten bezit ik volgens mijn blauwdruk?
– Waarom wil ik vooral dingen in beweging zetten maar niet afmaken?
– Dit en meer zijn waardevolle zaken om te weten. Daarom is deze informatie relevant!

In de winter ga je niet op zoek naar een appel. In de zomer ga je niet in een winterjas naar het strand. Tenzij je op een plek bent waar dit geen rol speelt int tijd en ruimte.* Voor je business werkt dit net zo 🙂 Alles heeft zijn timing in de orde van het leven. Wanneer je de orde van het leven leert begrijpen, kun je hierin mee stromen. En aangezien geld een liquide middel is (water woord/water energie/ feminine energie), is het belangrijk dat je kunt flowen.

Leer welk element, energie en toon jij vertegenwoordigd in de grote droom die wij het leven noemen en maak er gebruik van 🙂

Ga op je plek staan.

Veel kijk/luister plezier 🙂 En laat even een 5 sterren review achter of een duimpje omhoog als het je bevalt. Helpt met de vindbaarheid van de podcast!

Met gezonde groet,

 

Matthijs

 
👉🏻 Volg Remco van der Staaij
 

Bekijken als videopodcast

Beluister de podcast

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/38-geheimen-over-de-tijd-en-de-maya-remco-van-der-staaij/id1473997321?i=1000570102975
Spotify

Dé podcast voor groei van bewustzijn, gezondheid en transformatie.