Deze levensles kostte miljoenen euro's ‚Äď Wendy Kerssens

Deze levensles kostte miljoenen euro's

Geld verdienen en leven op jouw voorwaarden via marketing met grenzen. Dit ga je leren van ondernemer & lead(ing) marketing strateeg Wendy Kerssens. Een must listen marketing gesprek voor ondernemers.

ūüí° Over Wendy Kerssens

PIONIEREN IN ONLINE MARKETING

Met meer dan 16 jaar marketingervaring heeft Wendy de afgelopen jaren miljoenen euro’s uitgegeven aan online leadgeneratie voor haar klanten: de top van de Nederlandse coachings- en trainersmarkt. From scratch heeft zij een eigen meervoudige 6-cijferige social media advertising agency gebouwd, inclusief team, als een van de eersten in Nederland.

Met dat pionieren is zij nooit opgehouden. Toen haar agency stevig stond, gooide ze het roer om, verkocht het en vond haar ‘zelf’ opnieuw uit. “Om te doen waar ik blij van word en het allerbeste in ben: andere high achievers hun groeigoud laten zien en ze daar naartoe begeleiden. Op mijn eigen voorwaarden natuurlijk.” En met mind blowing resultaten.

Bekijken als videopodcast

Beluister de podcast

iTunes
Spotify

Dé holistische gezondheidspodcast van Nederland door Matthijs van Doesburg. Ontdek de beste inzichten en tips op gebied van lichaam, geest, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en meer!

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *