Hulp weigeren en de les van abortus

Hulp weigeren en abortus

De les van abortus

Mijn vader om hulp vragen. Mooi niet. Ik zal er alles aan doen om te laten zien dat ik meer man ben dan hij. Dat betekend alles alleen doen en hem voorbij streven in succes. Die instelling heeft mij veel ellende opgeleverd.
 
De paradox van hem willen vermoorden voor het verleden versus willen dat hij trots is op mij. Een neurose. Gebeurtenissen uit mijn verleden hebben ertoe geleid dat ik geen hulp wilde van mijn vader. Tegelijkertijd deed ik op onbewust niveau mijn best om meer man te zijn dan hij. Hierdoor kon ik zijn liefde en hulp niet accepteren. 
 
Mijn laatste Ayahuasca en Huachuma weekend bracht mij een mooie les omtrent dit onderwerp. Dit ging gepaard met een abortus. Die ziel toonde zich namelijk tijdens de reis. “Je bent vader in de geestenwereld Matthijs. Besef je dat. Erken mij”.
 

Een must listen voor voor de persoon die struggelt in zijn business en leven.

 
Hulp vragen en aanvaarden zijn grote onderwerpen. Daar kun je maar beter heel goed in zijn. Scheelt je een hoop weerstand, vertraging en gedoe in het leven. Ontvangen is een kunst. Luister, leer en laat je inspireren door mijn les.
 
Met behulpzame groet,


Matthijs

Beluister de podcast

iTunes
Spotify

Dé holistische gezondheidspodcast van Nederland door Matthijs van Doesburg. Ontdek de beste inzichten en tips op gebied van lichaam, geest, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en meer!

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *