Geheimen over 'de tijd' en de Maya - Remco van der Staaij

"Je horloge is je grootste vijand". Aflevering #38 van de Zelfregie Podcast.

“Je horloge is je grootste vijand.” Tijd is gemanipuleerd en houd jou in een laag bewustzijn. Ik spreek over geheimen van oude beschavingen als Eypgte en de Maya met Spiritueel archeoloog Remco van der Staaij.

Via een Huachuma (San Pedro) ceremonie ben ik in aanraking gekomen met de Maya zegel. Vergelijkbaar met de horoscoop, Human Design en The Rayid. Allerlei wijzen om als ziel te her-inneren wie je bent, waar je vandaan komt en wat je in dit leven komt brengen. Dit heeft mijn leven extra diepgang en in-zicht gegeven. Het is een mooie aanvulling op het bovenstaande. De Maya spelen dan ook een grote rol in deze conversatie.

Maya betekent in een van de oudste talen der Mensheid, het Sanskriet; ILLUSIE’. en ook ‘METEN’. ‘Bemeten is de Illusie’ en dat is wat de oude Maya’s deden. De Maya’s waren zich zeer bewust van hun beweging in de ruimte, datgene wat we ‘tijd’ zijn gaan noemen. Om deze beweging bij te houden ontwikkelden zij hiervoor meer dan 17 verschillende kalenders. Deze ‘kalenders’ zijn het meest accurate tijdmeetsysteem van planeet Aarde.

Hoe de Maya’s tot zulke verbluffende precisie zijn gekomen is tot op de dag van vandaag wetenschappelijk onverklaarbaar. Deze kennis is niet geheel verloren gegaan. Wel misbruikt en gemanipuleerd door o.a. de katholieke kerk en het grote Romeinse rijk. Wij leven nu met de Gregoriaanse kalender. Deze houd ons samen met onze horloges in een artificiële tijdsfrequentie.

Gevolg? Een verstoord circadiaans ritme en gezondheid, lagere vorm van bewustzijn en nog veel meer…

 
👉🏻 Volg Remco van der Staaij
 

Bekijken als videopodcast

Beluister de podcast

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/38-geheimen-over-de-tijd-en-de-maya-remco-van-der-staaij/id1473997321?i=1000570102975
Spotify

Dé holistische gezondheidspodcast van Nederland door Matthijs van Doesburg. Ontdek de beste inzichten en tips op gebied van lichaam, geest, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en meer!