GTST vrij 'gezond' daten - Zarayda Groenhart

De meest onderschatte 'invalshoeken' voor het vinden van de ware. Aflevering #42

SPECIAAL VOOR VROUWEN

Zarayda Groenhart en ik ontleden het aantrekken van THE ONE. Speciaal voor vrouwen. Ben je man? Leer dan mee.

Want hoe trek je een droompartner aan? En waarom trek jij NU mensen aan die jou triggeren? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? En hoe transformeer je die uitdagingen om een datemagneet te worden? Dit is de podcast voor jou!

Onlangs leerde ik Zarayda kennen via de IMU en de gramm. We spraken af in Amsterdam. Na alle frustratie van het parkeren, kon ik aanschuiven voor een ontspannen kennismaking met deze vrouw. Één van de dingen die mij opviel tijdens het gesprek, was haar open en frisse blik omtrent daten. Voor mij kwam dit over als een volwassen gezonde zienswijze omtrent het aantrekken van een partner. En die mag in dit tijdperk zo snel mogelijk spreiden.

GTST VRIJ

 

Heel iets anders dan de emotionele rollencoaster date opvoeding die ik ken van GTST of Bold & The Beautiful. Waar mensen oneindig lang in hun patronen blijven hangen. En vanuit pijn, hechtingsproblematiek- en hechtingstijlen + trauma’s dezelfde ‘liefdes’ blijven aantrekken. Om dan toch op het einde van de film of serie met die persoon ‘ineens’ toch wel happily ever after te kunnen leven… Je laat de ene persoon los en je krijgt er een ander voor terug met PRECIES dezelfde uitdagingen… Of precies, een tegenstelling daarvan. Dat is te doorbreken.

Maar waar leer je dat? En waar leer je in godsnaam hoe je gezond kunt daten? Waar zijn de voorbeeldrollen die de tv en films niet laten zien? Wat doen zij anders dan jij? Luister en huiver.

Bekijken als videopodcast

Beluister de podcast

Itunes podcast
Spotify

Dé holistische gezondheidspodcast van Nederland door Matthijs van Doesburg. Ontdek de beste inzichten en tips op gebied van lichaam, geest, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en meer!