Zak in de zon en MAN zijn in 2022 Kasper van der Meulen

Zak in de zon en MAN zijn in 2022 - Kasper van der Meulen

"Eindeloos geïnteresseerd in de kunst en wetenschap van focus, flow, biohacking, ademhaling, het zenuwstelsel en alles gerelateerd aan zelf optimalisatie." Kasper is de perfecte gast voor de Zelfregie Podcast. Aflevering #35!

We bespreken o.a.:
– Optimaal leven
– Missie en verhaal
– De zon op je ballen
– Infrarood licht
– Misbruik van technologie en telefoon
– Plantmedicijnen, de realiteit en social media
– Ayahuasca integreren – Het leukste aan bewust zijn – Manifesteren
– Archetypen en MAN zijn
– Patronen loslaten en om hulp vragen als man
– Biogeometrie, religie, wetenschap en MEER

Over Kasper van der Meulen
“Kasper van der Meulen is bestseller auteur, biohacker, verhalen verteller, spreker en ademspecialist. Hij ging van overgewicht, burn-out en ongelukkig zijn naar het ontwikkelen van buitengewone focus, fitheid en persoonlijke vrijheid. Hij onderging talloze experimenten en uitdagingen, overwon de kou, liep ultramarathons op zijn blote voeten, testte talloze diëten, las een massa aan wetenschappelijke literatuur en onderzocht zoveel mogelijk esoterische praktijken die hij kon vinden. Met meer dan tienduizend uur ervaring als docent, trainer en spreker, vindt hij altijd de leukste en makkelijkste manieren om krachtige boodschappen over te brengen in praktische toepassingen voor zijn publiek.
 
Kasper reist nu de wereld rond met een missie om anderen te leren de gezondste, gelukkigste en sterkste versie van zichzelf te zijn door transformerende ervaringen, wetenschappelijk inzicht en inspirerende verhalen. Hij is gespecialiseerd in het creëren van directe winst voor mensen aan de rand van menselijke prestaties, variërend van topsporters tot speciale agenten van de strijdkrachten tot aan CEO’s.”
man zijn

Bekijken als videopodcast

Beluister de podcast

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/35-zak-in-de-zon-en-man-zijn-in-2022-kasper-van-der-meulen/id1473997321?i=1000566696747
Spotify

Dé holistische gezondheidspodcast van Nederland door Matthijs van Doesburg. Ontdek de beste inzichten en tips op gebied van lichaam, geest, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en meer!

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *