Wat je lichaam je probeert te vertellen...

Ontdek waarom jij nog steeds met klachten rondloopt, wat ze je vertellen en hoe je ze loslaat via de trauma tijdlijn workshop! Voor leergierige zelfhelers, coaches en therapeuten in spé die graag leren hoe je (chronische) klachten transformeerd.

Datum en tijdstip: 27 juli van 10:00 tot circa 13:00 voor maximaal 10 deelnemers.

AWAKEN - HEAL - TRANSFORM

lichaamsgericht
Waar praten, mediteren en hippe NLP oefeningen niet werken
zelfheling
Herstel je zelfhelend vermogen
Zelfregie
Wordt onafhankelijk van externe hulp

HET LICHAAM SPIEGELT JOUW BINNENWERELD

Er is geen moment dat jouw lichaam niet spiegelt. Je gezondheid, houding en postuur worden constant beinvloedt door jouw binnenwereld. Bewust (en vooral onbewust). Je hebt niet 'zomaar' de houding en klachten die je ervaart. Als je de taal van je lichaam leert spreken, kun jij jezelf bevrijden van de klachten die het je ervaart. Tijdens de masterclass bespreekt Matthijs meer van dit soort voorbeelden inclusief oplossing.

vOORBEELD:

The needy child (oral)
Het orale structuur kenmerkt zich door de 'dreiging' om verlaten te worden. Zo'n binnenwereld herken je o.a. door deze lichamelijke trekken:
In elkaar gevallen borstkast
Geronde schouders
'Lange' nek
Knie op slot
Oppervlakkige adempatroon

Deze persoon ervaart de onderstaande angsten:

Om verlaten te worden
Voor afwijzing
Om te vragen wat hij/zij wilt/verlangt
Om alleen te zijn
Voor verlies

Andere structuren, symptomen en houdingen bespreken we tijdens de masterclass!

Herken je dit?

Je loopt rond met chronische (pijn)klachten
Huidklachten, slaapproblemen, burn-out, onrust...
Stress, pijn, blessures, energie tekort...
Al genoeg 'specialisten' en hulpverleners gezien waar je niet kreeg wat je zocht
Je weet dat je nog onverwerkte emoties, blokkades en trauma's met je meedraagt
Je weet niet meer wie je bent zonder klachten
Je ziet de hinder je werk, gezondheid en relaties
Je bent bang dat je klachten nog erger worden of niet meer op te lossen zijn

Dit is voor jou als:

Jij he-le-maal klaar bent met het pleisters plakken en symptomen bestijden
Jij voelt dat wat er gaande is in Nederland en de wereld 'niet klopt'
Jij klaar bent om de oorzaken van je klachten en blokkades aan te kijken en eindelijk los te laten
Jij je potentieel en missie wilt leven zonder bezig te moeten zijn met gezondheidsklachten
Je een niet te stillen honger en passie hebt voor alles wat met gezondheid en ontwikkeling te maken heeft

Wat levert dit je op

Je snapt de 5 fases van zelf-heling
Zie de meester aan het werk met jou of een andere deelnemer
Oorzaken van klachten worden helder
Helderheid, rust en structuur

Zij gingen jou voor

4.9 beoordeling van 71 Google beoordelingen

Depressie doorbroken, burn-out omgezet in langdurige onder houdbaardere aanpak, slaap-, eetproblemen en energietekort verholpen.

Koen
Cryptocurrency trader

In-depth uitleg. Kennis die je mee kan nemen naar je dagelijkse praktijk.

MAX Adriaan Mommers
Cyber Security Expert

Matthijs is buitengewoon goed geïnformeerd over een breed scala aan gezondheidsonderwerpen. Zijn inzicht in zijn eigen leven met alles wat hij doet, is van grote waarde voor ons allemaal. Ik beveel zijn inhoud en lessen enorm aan als je de regie wilt over je gezondheid!

Nick Coetzee
Lichttherapie expert en Oprichter Mychondria

Wat een kennis heeft deze man. Matthijs heeft een heel persoonlijke benadering en zijn passie voor de echte gezondheid is mega voelbaar. Onwijs veel nieuws geleerd over een wereld waar ik dacht al redelijk bekend in te zijn. In korte tijd wist hij mij in mijn lichaam te krijgen en onverwerkte emoties naar de oppervlakte te krijgen, waarbij hij de kern benoemde van wat ik ervaarde. Dank je wel!

Nina van Roon
Holistisch Coach

Ik voel me fitter, gelukkiger, mijn zicht is veel scherper (is van 90% naar 150% gegaan, wtf?!), ben ruim 5 kilo afgevallen (zonder minder te eten, gewoon door anders eten) en ik slaap heel goed (wat al een wonder is, aangezien ik zeker al 10 jaar enorme slaapproblemen had). Bovendien heb ik ontzettend veel informatie opgedaan waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Dit heeft mijn leven blijvend veranderd. Matthijs heeft echt een schat aan kennis, ervaring en heeft antwoorden. Het is voor het eerst dat ik het idee heb dat ik daadwerkelijk mijn gezondheid sterk kan beïnvloeden op een positieve manier. En het mooie is, dat je daadwerkelijk alle tools krijgt om het ZELF te doen.

Karel Struijs
Trader

Matthijs is een topper! Heel dankbaar voor alles wat ik van hem heb geleerd en ga leren. Inspirerende video’s, content en trainingen.

Milou van Kranen
Triggerpoint Reset Coach

Zet de nieuwe methode tegenwoordig veel in in mijn behandelingen. Daarnaast zelf veel profijt van het licht, water, magnetisme verhaal in combinatie met voeding. Zeer tevreden!

Jos Dekker
Fysiotherapeut

Het belangrijkste verschil met voorheen is dat ik bouw aan een leven zoals ik dat wil. Ik herken destructieve patronen die m'n leven beheersen en weet ook hoe ik die moet loslaten. Ik heb daardoor veel meer energie en de aanvallen en pijnklachten worden steeds minder.

Jan Verhulst
Remote Full stack engineer

Matthijs zijn kennis, ervaring en enthousiasme zijn een gouden combinatie. Deze man weet echt waar hij het over heeft en kan je haarfijn van alles uitleggen over gezondheid. Aanrader als je het mij vraagt!

Sascha Zeldenrijk
Orthomoleculair Therapeut

Matthijs weet zijn kennis op een super manier over te brengen door een heldere link te leggen tussen de praktijk en theorie. Met zijn holistische kijk op gezondheid geeft hij zijn verhaal op een unieke manier vorm.

Gene Smeets
Fysiotherapeut en Biomechanisch Specialist

De tools die hij me geleerd heeft heb ik bijna allemaal verworven in mijn dagelijkse routine. Van stressverwerking tot licht,water magnetisme en het aanpassen van je dieet/bioritme.

Mathijs Cuppen
Orthomoleculair Sportdiëtist

Over de trainer

Matthijs van Doesburg

Oprichter van De Lichaamsgerichte School, Lichaamsgericht Therapeut en Educator

In ruim 10 jaar tijd heeft hij zichzelf weten te bevrijden van chronische pijnklachten, blessures en depressie. Hiervoor moest hij buiten de paden van het ‘reguliere’ circuit zoeken en gezondheid leren belichamen. Via zijn podcast, online academy en praktijk inspireert en helpt hij mensen die zijn waar hij ooit was.

“From surviving to thriving”

 

 

“Ik leer mensen alles wat ik weet, zodat zij volledig zelfredzaam zijn – gezondheidsexperts worden – en nooit meer naar mij terug hoeven te komen.

Vrijheid van pijn, klachten, op geld gedreven zorgstelsels, kastjes & muren. Zelfregie stelt je in staat maximale gezondheid te creëren zonder afhankelijkheid van iemand anders. 

Zodat je kan doen wat JIJ WILT. Je potentie kan uitleven. Je dromen kan waarmaken. Authentiek kan zijn. Door glazen plafonds kan breken. En je gift, missie en essentie met de wereld kan delen.” 

WIGGERT – NEKKLACHTEN / SCHOUDERKLACHTEN /
BLOKKADES IN ONDERNEMEN / ONRUST

ANONIEM – NIET KUNNEN ONTLADEN / GEEN EMOTIES KUNNEN VOELEN / SLAAPPROBLEMEN

ANONIEME ARTS –  HUIDKLACHTEN / VRUCHTBAARHEID

JIP – GELDBLOKKADES / TROK STEEDS ONVOLWASSEN MASCULIENE MANNEN AAN

ANONIEM – WHIPLASH

SUZETTE –  BURNOUT / SLAAPPROBLEMEN / ENERGIE

TIJD OM TE STOPPEN...

Met pleisters plakken en symptomen bestrijden. Tijd voor de kern en een aanpak die werkt voor jou.

Exceem en huidklachten geheeld zonder medicatie

👀 Stephan voelde schaamte en onzekerheid voor de exceem plekken. “Ze zaten altijd op de zichtbare plekken.” Hij verbergde zichzelf. Dit kwam door herhaalde evenementen uit zijn jeugd. Na een jaar begeleiding, interventies en innerlijk werk is Stephan zo goed als vrij van zijn exceem klachten.

Burnout, slaapproblemen en vermoeidheid weg

🎠 “Ik ervaar soms echt magische momenten.” Suzette wist al heel veel van gezondheid, maar ervaarde anders. De belichaming was er niet.

👀 Ze zat in haar 3e burnout en had energieproblemen. Moedig genoeg besloot ze het Zelfregie Traject aan te gaan met mij om dit te veranderen. En het resultaat mag er zijn.

💃 Want Suzette is weer Suus. En deze vrouw is een inspiratie. Ze speelt weer met het leven en de realiteit. Gezond en wel. Manifesteren wat ze wilt gaat een stuk makkelijker zonder overbodige oude ballast.

De 4 meestgestelde vragen

Stichtse Kade 1 te Ankeveen. Je kunt via Google Maps ook zoeken op 'De Lichaamsgerichte School'.

Van 10:00 tot circa 13:00. De deuren gaan vanaf 10:00 open. 

Dit is gratis in Ankeveen. Er zijn meestal 2 parkeerplekken op ons terrein vrij. Voor het schoolpand vind je andere parkeerplaatsen. Wil je 100% in 1 keer een plek? Dan kun je het beste naar de kerk rijden. Deze ligt 4 minuten lopen vanaf De Lichaamsgerichte School.

Er is vooral thee en water. Voor de liefhebber wat chocolade en noten.

Er zitten hier een aantal restaurants om de hoek 🙂