Zelfregie traject

Tijd voor dé aanpak naar een gezond en pijnvrij leven

Je loopt rond met chronische (pijn)klachten Huidklachten, slaapproblemen, burn-out… Je gaat van ‘specialist’ naar ‘specialist’ Stress, pijn, blessures, energie tekort… Niks lijkt écht te werken ...

Gevolgen van…

Allemaal gevolgen van chronisch oplopen van extase (fight/flight of zelfs freeze). Extase van jouw zenuwstelsel dat maar niet kan ontladen.

Waarom?

Mede omdat het geleerd heeft emoties te ontkennen, te onderdrukken en niet te ontladen. Daarbij leef je in een niet natuurlijke leefomgeving. Dat betekend dat je je niet gedraagt als je-‘zelf’ en als mens.

Het lichaam

Het lichaam is het canvas van je ziel. Als er conflict is tussen jouw lichaam en geest, vertelt je lichaam jou dat. Hoe leer jij je lichaam en fabrieksinstellingen beter kennen? Daarvoor dien je natuur, evolutie, de prefrontale cortex, het limbische brein en de breinstam beter te begrijpen.

Wie zou jij zijn

Zonder je klachten?

...

HET ZELFREGIE TRAJECT

VOOR WIE?

O.A. voor draaideurpatiënten High performers Ondernemers Topsporters Executives Artiesten Coaching

Hij zet letterlijk het licht voor je aan om meer je eigen pad te bewandelen op een gezondere manier voor jouw lichaam en geest. Heel waardevol is die berg kennis waarmee Matthijs me de ogen heeft geopend naar een pad waar ik op verder wil.

Hanneke Kraaij
Fine Arts Docent stress coach haarlem

gids

Met een team kundige probleemoplossers gids ik jou naar het leven wat jij verlangd. Vrij van pijn, vol expressie en potentieel.

FACE TO FACE
In levende lijve, face to face
online
Via de academy en telefoon
Zo transformeren wij jouw leven! Klik op een onderdeel voor alle informatie:

Naast het intake gesprek doet Matthijs van A tot Z een leefstijlanalyse (fysiek & mentaal). Van geboorte tot nu. Alles om de oorzaak van jouw gezondheidsklacht(en) te achterhalen.

Hans Thijssen is je volgende stap. Middels fotografie van jouw oog krijgen we een ‘objectief’ beeld van jouw zielspad. Daarbij vertelt jouw oog ons veel over jouw gezondheid. Dit is een extra tool naast de anamnese en het DNA onderzoek.

Langdurig niet doen wat je ziel wilt ervaren in dit leven geeft innerlijk conflict. Mensen die in zogeheten ‘flow’ leven, leven vaak naar hun zielsmissie. Dit betekend simpelweg het vervullen van je rol en doen wat jou gelukkig maakt. Doen waarvoor je bestemd bent. Middels Hans krijg je meer inzicht in jezelf en je zielspad.

Na het doen van je leefstijlanamnese, een kijkje in je verleden, het stellen van je doel(en) en DNA onderzoek, ga je langs bij Maite en Matthijs. Hier ga je figuurlijk ‘naakt’.

Zonder al te veel te praten ga je op de massagetafel. Hierin vertelt jouw lichaam ons waar wij beginnen voor het ‘ont-wikkelen’. De lichamelijke blokkades worden middels verschillende technieken losgelaten. Hierin gaan we in gesprek met jouw onderbewuste. Dit kan een hoop ‘losmaken’. Zowel geestelijk als fysiek.

Met de nieuwe inzichten komt wederom een dag in het teken van loslaten. Je lichaam heeft over de jaren heen een musculair pantser (fysiek/mentaal) gevormd om zichzelf niet te hoeven ervaren. Samen met Matthijs en de verkregen inzichten van dag 1 doorbreek je nog meer van de façades die je geest en lichaam gebruiken.

Samen met Matthijs doorloop je op dag 2 de leefstijlregels, tools en koers die passen bij jouw traject. Je ontvangt een persoonlijke Zelfregie Kit en krijg je levenslang toegang tot de Zelfregie Academy. In de leeromgeving staat jouw traject. Daarin ontdek je alle geheimen die jij nodig hebt voor een gezond en pijnvrij leven.

Iedere week evalueren we je inzichten en vooruitgang. Matthijs helpt je bij zaken waar je tegen aanloopt en met de implementatie van je nieuwe tools, leefregels en kennis. Verder bel je dagelijks (afhankelijk van jouw traject keuze) met Matthijs om jouw blokkades los te laten. Zo laat je oude denkwijzen, gevoelens en patronen los. Alle ‘triggers’ verdwijnen en zo maken wij de weg vrij voor jouw transformatie en potentieel.

Gebaseerd op jouw persoonlijke context krijg je de juiste adviezen voor voeding, suppletie, leefregels, koudetherapie,  intramusculaire therapie en infraroodtherapie. Enkel datgeen wat nodig is voor jouw context en gewenste resultaat. Matthijs werkt samen met Your Health Concept en Ismee Kok. Hij maakt de keuze welke partij het beste past bij jouw situatie.

(Optie) Een evolutionaire behandelmethode zonder injecties en operaties. 1 Op 1 aandacht onder begeleiding van je eigen coach om jouw chronische pijn te behandelen. Focus op de oorzaak dus.

Coaching

Na een kennismakinggesprek had ik meteen het gevoel dat ik op de goede plek zat. Hij gaf me het gevoel oprecht geïnteresseerd te zijn en ook de tijd voor je te nemen. Tijdens de coaching heb ik veel nieuwe inzichten gekregen. Matthijs kijkt specifiek naar jou als persoon om de beste aanvullingen te kunnen geven voor jou ontwikkeling. Door alle ervaring en kennis die hij bezit krijg je meteen een vertrouwd gevoel. Naar mijn mening is dit de perfecte combinatie van een behandelaar. Iemand die zelf 10 jaar lang fouten heeft gemaakt, maar in die tijd altijd nieuwsgierig is gebleven en nooit de hoop op heeft gegeven. Door constant op zoek te gaan naar wat werkt, en wat niet. Kom je uiteindelijk bij de juiste informatie en mensen terecht. Deze mix van kennis, netwerk en ervaring was erg fijn om mee samen te werken.

De tools die hij me geleerd heeft heb ik bijna allemaal verworven in mijn dagelijkse routine. Van stressverwerking tot licht,water magnetisme en het aanpassen van je dieet/bioritme. Zelfs voor iemand zoals ik die zelf ook al jaren bezig is met gezondheid en meerdere studies heeft gevolgd, was deze coaching erg waardevol. You’re never done learning!

Mathijs Cuppen
Sportdiëtist

“It is only by making the past alive again for a person that a true growth in the present is facilitated. If the past is cut off, the future does not exist.” ― Alexander Lowen

Praktijkruimte

MATTHIJS houdt praktijk bij centrum Oohm.

Bekslaan 22
2114 AR, Vogelenzang Medicatievrij Jouw context Persoonlijk Holistisch Natuurlijk Kwaliteit Alle tijd

“Intens maar indrukwekkend”

De zogenoemde ‘reset’ dagen waren intens, maar indrukwekkend. Op de eerste dag had ik eerst een sessie met Hans, die uit je iris je ziels missie kan halen. Heel interssant wat hij vertelde en het klonk ook heel herkenbaar. Daarna had ik een massage/loslaat sessie met Maite en Matthijs op een heel vette locatie in Vogelenzang. Na deze sessie voelde ik mezelf zo energiek, wow! Dag erna kwam Matthijs langs bij mij thuis om de ‘leefregels’ uit te leggen. Met name de TRE sessie die we gedaan hebben, pfff wat was die heftig maar gaaf. Al met al twee top dagen gehad als start van het traject!

Paul Roeleveld
Associate Director Finance

TIJD OM TE STOPPEN…

Met pleisters plakken en symptomen bestrijden

Trajecten vanaf

4.450,- euro

exclusief btw

Bevrijd van je fysieke blokkades Bevrijd van je mentale blokkades Gezond, vitaal, pijnvrij en voluit leven Boek een gratis match call

TIJD OM REGIE TE NEMEN

Email
info@matthijsvandoesburg.com
Bel
06 460 86 279

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een ZELFREGIE traject?

Dit varieert van 3 tot 12 maanden. De duur hangt af van jouw eigen ont-wikkel en groei snelheid.

Wat zijn de kosten van een ZELFREGIE traject?

Een traject start vanaf 4.450,- euro (exclusief btw).

Kan ik in delen betalen?

Maximaal in 2 termijnen. De prijs is in dat geval 4.950,- (exclusief btw).

Wordt een ZELFREGIE traject vergoedt door mijn zorgverzekeraar?

Nee. Wel zijn de kosten zijn (in sommige gevallen) aftrekbaar bij de belastingdienst.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel, app of mail je vraag gerust.