De Zelfregie Academy

Gebruik je trauma's, symptomen en patronen voor de transformatie van je leven

Het leerplatform voor lichaamsgerichte zelf-heling en expansie van bewustzijn voor vrijheid van lichaam, geest en ziel.

AWAKEN - HEAL - TRANSFORM

lichaamsgericht
Waar praten, mediteren en hippe NLP oefeningen niet werken
zelfheling
Herstel je zelfhelend vermogen
Zelfregie
Wordt onafhankelijk van externe hulp

Welcome to our U-INVERSE…

De wereld is een spiegel van ons bewustzijn. Er is chaos in overvloed omdat de mens niet in staat is te zijn met zichzelf. Onderheving aan de pijn die maar niet aangekeken wordt houdt deze disbalans in stand. Zolang de mens niet naar binnen gaat en heelt is dit onze realiteit. Het projecteert zijn eigen conflict op moeder aarde, natuur en medemens.

Symptomen van een wereld die ziekte en pijn niet snapt.

De ingang is het lichaam…

heal yourself, heal the world

We leven in een wereld van de verziekte geest. Snel gewin en gemak dienst de mens. Verwijderd van haar wortels en natuur. Moeder aarde is vervuild van onze pijn. De lucht is haar kleur en frisheid verloren. Het water is haar zuiverheid kwijt. Het microbioom van de aarde is leeg verbouwd. Het vuur brand voor de verlangens van geld. Er heerst een virus op aarde die alleen maar denkt aan ik. Het waakt omdat het zich niet veilig voelt en is noodgedwongen aan het overleven. Het is de reactie van pijn.

DE TOEKOMST…  zo norm-aal

Onze kinderen groeien op in een wereld die niet langer verbonden is met moeder natuur en realiteit. Gevuld met toxische troep in de vorm van eten, drinken en kunstmatig vermaak. De artificiele wereld wordt langzaam maar zeker hun thuis. Zonder kennis van het lichaam, natuur en elkaar. Grenzen met de wereld vervagen meer en meer.

YIN EN YANG? Man en vrouw…

De balans tussen man en vrouw is zoek. Mannen beschermen en dragen niet langer omdat zij onveilig zijn in het leven zelf. We leven in een wereld vol kinderen met ‘volwassen’ lichamen. Jongens hebben geen initiaties om man te worden. Leren nergens wat man en gezond zijn betekent. Weten niet wat dragen is. Testosteron is lager dan ooit. Hij loopt met zijn pijn rond in de wereld op zoek naar haar. Hij ‘zoekt’ het vrouwelucke om zich aan over te geven en durft zich daarom niet aan het leven te geven. Hij heeft het vrouwelucke in zichzelf te helen. Zodat hij volwaardig in zijn man zijn kan gaan staan. Niet langer leunend op haar. Hij draagt zichzelf. Hij kan hierdoor onbaatzuchtig geven en zijn rol belichamen. Balans van man en vrouw is hij zelf.

Vrouwen zijn hierdoor genoodzaakt extra te dragen en te verharden. Zorgend voor zichzelf en hun kinderen. Schreeuwend om hulp. Gehersenspoeld om op de plek van mannen te staan. Door de ongheelde pijn in het masculiene is zij op beide plekken gaan staan. De wereld is harder als zij niet in haar feminine energie straalt. Zij zoekt het mannelucke voor overgave. Zij leeft onvervuld en leeft wachtend tot het masculiene gaat staan.

elders

wisdom keepers

Ouders voeden kinderen op.

Zij zijn het geduld en de wijshijd zelve.

Ouders hebben geleefd en geven onze samen-leving advies.

Doorzien de ‘tricks’ van de mind, denken zij niet in ‘ik’ maar wij.

Laten los zodat het nieuwe geboren wordt.

Ouders snappen lichaam, geest en ziel.

Denken zowel in NU als DAN.

Zijn geworteld in de hemel, aarde en onderwereld.

Oud en kind in één.

 

Waar zijn onze wisdom keepers?

Zijn daar de ’tehuizen’ voor?

SACRED OR SECRET?

Bijna alle westerse medicijnen bevatten componenten uit de jungle. Er komt een synthetische variant en heling wordt gepattenteerd. Ziekte is big business. We worden ‘zogenaamd’ slimmer en slimmer. Maar chronische (circa 11 miljoen mensen in NL) ziekte is de norm en neemt alleen maar toe. 

Waarom werden medicijnmensen als eerst uitgeroeid door kolonisten en de kerk? Waar zijn in het westen de geneeskundigen die de oorzaken oplossen? Waar zijn de shamanen en échte medcijnmensen gebleven? Waar zijn onze rituelen en ceremonies gebleven? Waar is onze connectie met plantmedicijnen en BRON naartoe gevlogen?

onze doelen:

MAN/VROUW
Herstel van dynamiek tussen man en vrouw. Trauma, (chronische) symptomen, patronen en het lichaam als ingang voor heling en transformatie.
Moeder aarde
Schone lucht, zuiver water, rijke bodem voor moeder aarde en haar bewoners. Een gezond individu investeerd in de aarde zodat ieder-een gezond kan zijn.
4D bewustzijn
Terugbrengen en integratie van spirituele kennis in de samenleving. Hiervoor is groei van 3D naar 4D bewustzijn nodig.

heel jezelf - heel de wereld

Word onderdeel van de bewustzijn revolutie

Matthijs van Doesburg

Oprichter van De Zelfregie Academy, Lichaamsgericht Therapeut en Educator

Weerstand op je klachten, de mensen om je heen, de samenleving…

Dit doen pijn, omdat er waarheid in schuilt.

En de grap is, je lichaam probeert het je al jarenlang te
vertellen…

Je hoofd is alleen in strijd omdat het zwaar
geconditioneerd is. Je lichaam spiegelt het conflict.

Het is vervuild met de energieën van de moderne wereld.

Geloofsovertuigingen van getraumatiseerd- en zieke mensen.

En je klachten proberen je dit duidelijk te maken.

Helaas spreek je de taal van je lijf niet meer, en weet je
niet wat je er mee moet.

Je gaat naar artsen, psychologen, therapeuten en coaches.

Zij kennen het totale plaatje niet en zitten nog net zo
gevangen in de matrix als jij.

In ruim 10 jaar tijd heb ik mijzelf weten te bevrijden van chronische pijnklachten, blessures en depressie. Hiervoor moest ik buiten de paden van het ‘reguliere’ circuit zoeken en gezondheid leren BELICHAMEN. Via mijn podcast, online Academy en praktijk inspireer en help ik mensen die zijn waar ik ooit was.

“ZELFREGIE = het geheim”

Ik leer mensen alles wat ik weet, zodat zij volledig zelfredzaam zijn – gezondheidsexperts worden – en nooit meer naar mij terug hoeven te komen. Ik maak mensen onafhankelijk van het aan ziekte verdienende zorgsysteem.

Ik beloof je zelfregie. Want zelfregie geeft jou de vrijheid die jij zoekt. Vrijheid van pijn, klachten, op geld gedreven zorgstelsels, kastjes & muren. Zelfregie stelt je in staat maximale gezondheid te creëren zonder afhankelijkheid van iemand anders.

Zodat je kan doen wat JIJ WILT. Je potentie kan uitleven. Je dromen kan waarmaken. Authentiek kan leven. Door glazen plafonds kan breken. En je gift, missie en essentie met de wereld kan delen.”

En om dit alles te verwezelijken, zul je de diepte van bewust-zijn in moeten. Je zult de krochten van je pijn, conditionering, trauma’s, gewoonten, overtuigingen en schaduw aan moeten kijken. Leren welke kennis en tools wanneer toe te passen. Je zult moeten ontwaken en helen om je leven te transformeren. 

Zij gingen jou voor

4.9 beoordeling van 71 beoordelingen

Depressie doorbroken, burn-out omgezet in langdurige onder houdbaardere aanpak, slaap-, eetproblemen en energietekort verholpen.

Koen
Cryptocurrency trader

In-depth uitleg. Kennis die je mee kan nemen naar je dagelijkse praktijk.

MAX Adriaan Mommers
Cyber Security Expert

Matthijs is buitengewoon goed geïnformeerd over een breed scala aan gezondheidsonderwerpen. Zijn inzicht in zijn eigen leven met alles wat hij doet, is van grote waarde voor ons allemaal. Ik beveel zijn inhoud en lessen enorm aan als je de regie wilt over je gezondheid!

Nick Coetzee
Lichttherapie expert en Oprichter Mychondria

Wat een kennis heeft deze man. Matthijs heeft een heel persoonlijke benadering en zijn passie voor de echte gezondheid is mega voelbaar. Onwijs veel nieuws geleerd over een wereld waar ik dacht al redelijk bekend in te zijn. In korte tijd wist hij mij in mijn lichaam te krijgen en onverwerkte emoties naar de oppervlakte te krijgen, waarbij hij de kern benoemde van wat ik ervaarde. Dank je wel!

Nina van Roon
Holistisch Coach

Ik voel me fitter, gelukkiger, mijn zicht is veel scherper (is van 90% naar 150% gegaan, wtf?!), ben ruim 5 kilo afgevallen (zonder minder te eten, gewoon door anders eten) en ik slaap heel goed (wat al een wonder is, aangezien ik zeker al 10 jaar enorme slaapproblemen had). Bovendien heb ik ontzettend veel informatie opgedaan waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Dit heeft mijn leven blijvend veranderd. Matthijs heeft echt een schat aan kennis, ervaring en heeft antwoorden. Het is voor het eerst dat ik het idee heb dat ik daadwerkelijk mijn gezondheid sterk kan beïnvloeden op een positieve manier. En het mooie is, dat je daadwerkelijk alle tools krijgt om het ZELF te doen.

Karel Struijs
Trader

Matthijs is een topper! Heel dankbaar voor alles wat ik van hem heb geleerd en ga leren. Inspirerende video’s, content en trainingen.

Milou van Kranen
Triggerpoint Reset Coach

Zet de nieuwe methode tegenwoordig veel in in mijn behandelingen. Daarnaast zelf veel profijt van het licht, water, magnetisme verhaal in combinatie met voeding. Dus ik ben zeer tevreden! 😃

Jos Dekker
Fysiotherapeut

Het belangrijkste verschil met voorheen is dat ik bouw aan een leven zoals ik dat wil. Ik herken destructieve patronen die m'n leven beheersen en weet ook hoe ik die moet loslaten. Ik heb daardoor veel meer energie en de aanvallen en pijnklachten worden steeds minder.

Jan Verhulst
Remote Full stack engineer

Matthijs zijn kennis, ervaring en enthousiasme zijn een gouden combinatie. Deze man weet echt waar hij het over heeft en kan je haarfijn van alles uitleggen over gezondheid. Aanrader als je het mij vraagt!

Sascha Zeldenrijk
Orthomoleculair Therapeut

Matthijs weet zijn kennis op een super manier over te brengen door een heldere link te leggen tussen de praktijk en theorie. Met zijn holistische kijk op gezondheid geeft hij zijn verhaal op een unieke manier vorm.

Gene Smeets
Fysiotherapeut en Biomechanisch Specialist

De tools die hij me geleerd heeft heb ik bijna allemaal verworven in mijn dagelijkse routine. Van stressverwerking tot licht,water magnetisme en het aanpassen van je dieet/bioritme.

Mathijs Cuppen
Orthomoleculair Sportdiëtist

Exceem en huidklachten geheeld zonder medicatie

👀 Stephan voelde schaamte en onzekerheid voor de exceem plekken. “Ze zaten altijd op de zichtbare plekken.” Hij verbergde zichzelf. Dit kwam door herhaalde evenementen uit zijn jeugd. Na een jaar begeleiding, interventies en innerlijk werk is Stephan zo goed als vrij van zijn exceem klachten.

Burnout, slaapproblemen en vermoeidheid weg

🎠 “Ik ervaar soms echt magische momenten.” Suzette wist al heel veel van gezondheid, maar ervaarde anders. De belichaming was er niet.

👀 Ze zat in haar 3e burnout en had energieproblemen. Moedig genoeg besloot ze het Zelfregie Traject aan te gaan met mij om dit te veranderen. En het resultaat mag er zijn.

💃 Want Suzette is weer Suus. En deze vrouw is een inspiratie. Ze speelt weer met het leven en de realiteit. Gezond en wel. Manifesteren wat ze wilt gaat een stuk makkelijker zonder overbodige oude ballast.

DIT IS WAT JE krijgt als Zelfregie Academy lid

LIVE Q&A en MASTERCLASSES

Leer van top experts uit de praktijk.

We verwachten niet van jou dat je jezelf naast je drukke agenda ook nog eens op eigen wilskracht om gaat scholen tot holistisch gezondheids expert…

Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarin je niks hoeft te weten of kunnen. Je wordt iedere maand op verschillende manieren LIVE geprikkeld om een stap vooruit te zetten met je gezondheid en groei.

Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Ga mee in dit positieve momentum en laat je inspireren door voorbeelden, trends, Q&A en praktische actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt.

Podcasts & masterclasses met experts

Wij hebben de beste specialisten uit de praktijk over alle facetten van het vak in ons netwerk en weten het kaf van het koren te scheiden in de stortvloed van zelfbenoemde experts. De échte specialisten delen hun kennis en cases ongeremd met jou. Verdiepend, transparant en zonder verkooppitch.

12 x per jaar een loslaatsessie

Live loslaten met een Sedona coach. Lichaamsgericht emoties, patronen, pijn, klachten en overtuigingen loslaten. We gaan jou leren en laten ervaren, hoe het is… om moeiteloos los te laten. Via constructen in de geest houdt jij jezelf vast in pijn, stress, weerstand op je situatie(s) of klacht. Of het nou
een geldblokkade of gezondheidsklacht is, er is een overtuiging in het spel.
Via deze methodes laten we de kern los zodat jij je leven kan transformeren! Doe je dit niet? Dan blijf je oneindig trauma’s ervaren. Je hebt de verhalen los te laten zodat je die specifieke pijn niet meer hoeft te ervaren.

12 x per jaar een sharing

Iedere maand krijg je hierin een moment om jouw binnenwereld te delen en competent te worden met dat wat is. Je bent niet stuk of kapot, dat is wat je mind wellicht denkt. Kan je zijn met dat wat is? Dan kan de weerstand smelten en blokkades weer helpen stromen. Dit helpt om te zijn wie je bent om te zijn. Vrij. Lichaamsgericht voelen en delen dus, onder leiding van lichaamsgericht therapeut/arts Ernst Moolenaar. Delen = helen 🙂

24 x per jaar LIVE een Q&A

Om de week een moment je vragen te stellen en progressie te delen. Wij zorgen middels de Q&A’s dat jij op koers blijft.

Opnames

Elke week iets op de planning… dat kan je agenda een beetje overvol maken. Je hoeft echter niet bij elke sessie aanwezig te zijn. Je kiest zelf waar je aan wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. Alle sessies worden namelijk opgenomen en in de ledensite geplaatst.

Een greep uit de experts die je vind in de Zelfregie Academy

Wiggert Meerman
Wiggert Meerman

AUTEUR - SPREKER - COACH - PODCASTER - AVONTURIER

Jaap Hulsmann
Jaap Hulsmann

NLP & HYPNOSE EXPERT - SPREKER - COACH

Tibor olgers
Tibor olgers

MINDSET

Thomas van Doorn
Thomas van Doorn

KWANTUM BIOLOGOOG - MITOCHONDRIAAL EXPERT

Daphne van Heerdt
Daphne van Heerdt

SEDONA METHODE

Maite Wetters
Maite Wetters

TRAUMA EXPERT

Gretta adriana martina
Gretta adriana martina

NLP MASTER

Mike verest
Mike verest

LICHAAMSWERKER- AUTEUR

Matthijs van doesburg
Matthijs van doesburg

EDUCATOR - GIDS - THERAPEUT

Jip isabel de jongh
Jip isabel de jongh

FEMININE ENERGY MENTOR

Koos Meijer msc.
Koos Meijer msc.

PSYCHOLOGIE - SLAAP EXPERT

Timothy Graham Shieff
Timothy Graham Shieff

WORLD CHAMPION FREE RUNNING

Dr. Michael twyman md
Dr. Michael twyman md

CARDIOLOGY - INTEGRATIVE MEDICINE

dr. courtney hunt md
dr. courtney hunt md

FUNCTIONAL MEDICINE - NUTRITIONAL GENETICS

dr. leland stillman md
dr. leland stillman md

NATURAL & FUNCTIONAL MEDICINE

Ruud elfers
Ruud elfers

KLINISCHE PSYCHO NEURO IMMUNOLOGIE

Wim Hof
Wim Hof

THE ICEMAN

Gene Smeets
Gene Smeets

HUMAN BIOMECHANICS SPECIALIST

Nick Coetzee
Nick Coetzee

LIGHT THERAPY EXPERT

Dr. FRANK NIESSEN
Dr. FRANK NIESSEN

HOLISTISCH PLASTICH CHIRURG

Overtuigd? Meld je aan!

ZELFREGIE COMMUNITY

Jij bent je omgeving, offline en online

ZELFREGIE COMMUNITY

Een inspirerende omgeving is de #1 lifehack voor groei.

In onze community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van Matthijs, het team en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent.

Kennis delen
Leer van andere leden en specialisten wat voor hen het beste werkt!
Feedback vragen
Stel je vragen en krijg feedback op je situatie.
Successen delen
Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld. Stap op de bagagedrager!
Netwerken
Breid je netwerk uit met inspirerende leden en vind samenwerkingen.
Samenwerkingen
Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart, samen staan we sterk.
Masterminds
Ontmoet leden en specialisten in je regio, branche en/of niveau en start je eigen Masterminds!

Overtuigd? Meld je aan!

ZELFREGIE ACADEMY

Gezondheid voor de nieuwe tijd

ZELFREGIE ACADEMY

Krijg direct toegang tot al onze online gezondheid kennis (t.w.v. 26.860,- euro) in de ZELFREGIE Academy. Leer aan de hand van video interviews, e-books en cursussen je lichaam, geest en ziel te transformeren voor next level gezondheid!

Via de ledensite en onze app kun je de trainingen altijd en overal bekijken.

Image

Volledige toegang tot curriculum van het Zelfregie Traject

t.w.v. 12.500 euro

Het vlaggenschip traject van Matthijs. De inhoud nu voor het eerst beschikbaar buiten zijn privé trajecten.

Een bewezen stappenplan voor vrijheid van lichaam, geest en ziel
Een radicale shift aan kennis, tools en gewoontes
Bruikbaar om jezelf en/of je cliënten te helpen transformeren
Image

Lichaamsgericht stress, trauma en spanning ontladen

t.w.v. 500 euro

De meest makkelijk en effectieve techniek die je ooit zal leren om spanning, trauma en stress te verlichten. Matthijs van Doesburg & Dr. David Berceli Ph.D. leren je hoe!

Ga jij UIT je hoofd en IN je lijf
Tril je zo uit je fight/flight respons
Creëer jij innerlijke rust in je hoofd en lichaam
Laat jij jouw 'beperkende' gedachten en angst los via het lichaam
Laat jij je stress, spanning en onderdrukte emoties los (zonder te praten)
Image

Moeiteloos loslaten

t.w.v. 300 euro

Als je al je conditionering aan b*llshit en pijn loslaat, kun je het leven creëren wat je werkelijk verlangt. Dat vergt een 'zuivere' mind-set. Maite Wetters & Matthijs van Doesburg leren je hoe! Leer moeiteloos loslaten en transformeer je leven. Door deze cursus:

Laat jij jouw 'negatieve' gedachten/klachten los via alle lolaatmeditaties
Creëer jij innerlijke rust in je hoofd en lichaam
Laat jij jouw 'beperkende' gedachten en angst los
Laat jij je stress, spanning en onderdrukte emoties los
Transformeer jij je mindset voor het leven wat je werkelijk wilt
Image

14 fundamentals

t.w.v. 147 euro

Transformeer je leven in 8 weken tijd met de 14 Zelfregie fundamentals! PDF en bondige videocursus met fundamentele leefregels (inclusief habbit tracker) voor een gezond en gelukkig en pijnvrij leven.

Holistisch, praktisch, direct toepasbaar voor snel resultaat
Voel je sterker
Herstel sneller
Slaap beter
Heel sneller
Image

12 X per jaar een live sessie met expert

t.w.v. 6.600 euro

Wij hebben de beste specialisten uit de praktijk over alle facetten van het vak in ons netwerk en weten het kaf van het koren te scheiden in de stortvloed van zelfbenoemde experts. De échte specialisten delen hun kennis en cases ongeremd met jou.

Leren van de beste
Verdiepend
Transparant
Zonder verkoop pitch
Image

2 x per maand (24x per jaar) live Q&A met Matthijs

t.w.v. 3.480,- euro

Om de week een moment je vragen te stellen en progressie te delen. De spiegels van je klachten en het leven interpreteren is niet altijd even makkelijk. Matthijs houd je scherp.

Scherpe spiegel
Accountability
Structuur en houvast
Hulp met interpratie van leven en klachten
Image

1 x per maand (12x per jaar) lichaamsgericht loslaten!

t.w.v. 900,- euro

Live loslaten met een Sedona coach. OM DE WEEK. Lichaamsgericht emoties, patronen, pijn, klachten en overtuigingen loslaten. We gaan jou leren en laten ervaren, hoe het is… om moeiteloos los te laten. Dit doen we met een dedicated Sedona coach.

Laat jij je 'negatieve' gedachten/klachten los via de lichaamsgerichte sessies
Creëer jij innerlijke rust in je hoofd en lichaam
Laat jij jouw 'beperkende' gedachten en angst los
Laat jij je stress, spanning en onderdrukte emoties los
Structuur en houvast in je loslaatproces
Image

1 x per maand (12x per jaar) een online sharing circle

t.w.v. 900,- euro

Iedere maand krijg je hierin een moment om jouw binnenwereld te delen en competent te worden met dat wat is. Je bent niet stuk of kapot, dat is wat je mind wellicht denkt. Kan je zijn met dat wat is? Dan kan de weerstand smelten en blokkades weer helpen stromen. Dit helpt om te zijn wie je bent om te zijn. Vrij. Lichaamsgericht voelen en delen dus, onder leiding van lichaamsgericht therapeut/arts Ernst Moolenaar.

Delen is helen
Niet alleen in je reis
Relativeer je eigen situatie door die van anderen
Image

2 x per jaar de 12-weekse Trauma Transformatie Training

t.w.v. 1.200,- euro

In een 12 weken groepsprogramma leer jij hier jouw patronen en trauma te transformeren naar geluk en zingeving. Onder leiding van lichaamsgericht coach, Maite Wetters.

Accountability
Trauma en patronen transformeren
Image

Exclusieve masterclasses + interview bibliotheek

t.w.v. 3.000 euro

Elke week iets op de planning… dat kan je agenda een beetje overvol maken. Je hoeft echter niet bij elke sessie aanwezig te zijn. Je kiest zelf waar je aan wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. Alle sessies worden namelijk opgenomen en in de ledensite geplaatst.

Kijk opnames wanneer het jou uitkomt
Altijd terug te zien
Tijdloze pareltjes op 1 plek
Image

+ Een Zelfregie Kit

t.w.v. 110 euro
Holistische gezondheids bijbel
Plus nog een cadeau

Totale waarde: €26.860,-

volledig lidmaatschap voor 3,04 euro per dag

De investering voor de Zelfregie Academy is niet het bovenstaande bedrag. We hebben het beste aanbod gemaakt wat je in Nederland en België kunt vinden op het gebied van holistische gezondheid maar we hebben gekozen voor een vorm die toegankelijk is voor iedereen. Maak je er te weinig gebruik van? Of vind je de inhoud niet interessant? Dan kun je stoppen wanneer je wil. Zonder dat je daar duizenden euro’s aan hebt uitgegeven.

LIVE gast experts en podcasts
12x LIVE lichaamsgerichte loslaatsessies
12x LIVE Sharing
24x LIVE Q&A
2 x Per jaar Trauma Transformatie groepsprogramma

Maandelijks LIVE gast expert
Maandelijks LIVE health reviews
Toegang community Zelfregie Academy
Alle Zelfregie opnames
Alle Zelfregie cursussen

Ready to heal and become part of the revolution?

Once you take the red pill, you can't go back.

TAKE THE RED PILL

TAKE THE BLUE PILL

De 4 meestgestelde vragen

Bij aanmelden krijg je toegang tot de Academy en het Zelfregie traject. Direct dus 🙂

Je ontvangt dan alle verdere details via email. Hiermee maak je een account voor de Zelfregie Academy. Je kunt dan direct gebruik maken van de leer omgeving. 

Daarnaast ontvang je binnen 2 weken je welkom kit per post.

De investering van het programma is 1.111,- inclusief btw als eenmalige betaling OF 375,- per kwartaal.

Als je ondernemer bent kun je deze kosten zakelijk afschrijven

Je kunt in 4 termijnen betalen.

Verder kun je circa 150,- euro verwachten aan kosten voor literatuur audio/video) en ander studiemateriaal.

✅  1 Jaar toegang tot het Zelfregie Traject en de Academy

✅ Nieuwe kennis, tools en methodes om jezelf en/of je cliënten te helpen transformeren

✅ Een goede schop onder je reet voor je ont-wikkeling

✅ Een radicale shift aan kennis, tools en gewoontes

✅ Holistische kennis over lichaam, geest & ziel

✅ Competenties op het gebied van leefstijl en preventie

✅ Herinneren wie jij bent en wat je hier komt doen

✅ Netwerk en verbinding met gelijkgestemden

✅ Herstel van zelfhelend vermogen