Het Zelfregie traject

Binnen 3 maanden tijd een gezond, gelukkig en pijnvrij leven. Gebruik je trauma’s, symptomen en beperkende overtuigingen voor de transformatie van je leven. 100% Succes garantie.

Je loopt rond met chronische (pijn)klachten
Huidklachten, slaapproblemen, burn-out, onrust...
Stress, pijn, blessures, energie tekort...
Al genoeg 'specialisten' en hulpverleners gezien waar je niet kreeg wat je zocht
Je weet dat je nog onverwerkte emoties, blokkades en trauma's met je meedraagt
Je 'weet' veel over gezondheid maar belichaamt deze kennis nog niet

Wie zou jij zijn

Zonder je klachten?

HET ZELFREGIE TRAJECT

VOOR WIE?

Jij bent he-le-maal klaar zijn met het 'reguliere' circuit
Jij wilt je potentieel en missie kunnen leven zonder bezig te moeten zijn met gezondheidsklachten
Klaar om de oorzaken van je klachten en blokkades aan te kijken en los te laten
Jij bent klaar om je leven te leven te transformeren en je te commiteren aan het resultaat
Jij wilt het onderste uit de kan halen en het meest vrije leven ervaren wat mogelijk is

OVERWIN DE ANGST VOOR JE SYMPTOMEN

en NEEM DE MINDSET VAN GENEZING AAN

stress coach haarlem

gids

Met een team kundige probleemoplossers gids ik jou naar het leven wat jij verlangd. Vrij van pijn, vol expressie en potentieel.

FACE TO FACE
Live behandelingen
online
Via de Zelfregie Academy en telefoon
Zo transformeren wij jouw leven! Dit krijg jij in het ZELFREGIE traject. Klik op de onderdelen voor alle informatie:

Naast het intake gesprek doet Matthijs van A tot Z een leefstijlanalyse (fysiek & mentaal). Van geboorte tot nu. Alles om de oorzaak van jouw gezondheidsklacht(en) te achterhalen.

Hans Thijssen is je volgende stap. Middels fotografie van jouw oog krijgen we een 'objectief' beeld van jouw zielspad. Daarbij vertelt jouw oog ons veel over jouw gezondheid. Dit is een extra tool naast de anamnese en het DNA onderzoek.

Langdurig niet doen wat je ziel wilt ervaren in dit leven geeft innerlijk conflict. Mensen die in zogeheten ‘flow’ leven, leven vaak naar hun zielsmissie. Dit betekend simpelweg het vervullen van je rol en doen wat jou gelukkig maakt. Doen waarvoor je bestemd bent. Middels Hans krijg je meer inzicht in jezelf en je zielspad.

Na het doen van je leefstijlanamnese, een kijkje in je verleden, het stellen van je doel(en) en DNA onderzoek, ga je langs bij Maite en Matthijs. Hier ga je figuurlijk ‘naakt’.

Zonder al te veel te praten ga je op de massagetafel. Hierin vertelt jouw lichaam ons waar wij beginnen voor het ‘ont-wikkelen’. De lichamelijke blokkades worden middels verschillende technieken losgelaten. Hierin gaan we in gesprek met jouw onderbewuste. Dit kan een hoop 'losmaken'. Zowel geestelijk als fysiek.

Met de nieuwe inzichten komt wederom een dag in het teken van loslaten. Je lichaam heeft over de jaren heen een musculair pantser (fysiek/mentaal) gevormd om zichzelf niet te hoeven ervaren. Samen met Matthijs en de verkregen inzichten van dag 1 doorbreek je nog meer van de façades die je geest en lichaam gebruiken.

Samen met Matthijs doorloop je op dag 2 de leefstijlregels, tools en koers die passen bij jouw traject. Je ontvangt een persoonlijke Zelfregie Kit en krijg je levenslang toegang tot de Zelfregie Academy. In de leeromgeving staat jouw traject. Daarin ontdek je alle geheimen die jij nodig hebt voor een gezond en pijnvrij leven.

Iedere week evalueren we je inzichten en vooruitgang. Matthijs helpt je bij zaken waar je tegen aanloopt en met de implementatie van je nieuwe tools, leefregels en kennis. Verder bel je wekelijks met Matthijs om jouw blokkades los te laten. Zo laat je oude denkwijzen, gevoelens en patronen los. Alle ‘triggers’ verdwijnen en zo maken wij de weg vrij voor jouw transformatie en potentieel.

Gebaseerd op jouw persoonlijke context krijg je de juiste adviezen voor voeding, suppletie, leefregels, koudetherapie,  intramusculaire therapie en infraroodtherapie. Enkel datgeen wat nodig is voor jouw context en gewenste resultaat. Matthijs werkt hiervoor samen met Your Health Concept

Een evolutionaire behandelmethode zonder injecties en operaties. 1 Op 1 aandacht onder begeleiding van je eigen coach om jouw chronische pijn te behandelen. Focus op de oorzaak dus.

TIJD OM REGIE TE NEMEN

Bevrijd van je fysieke pijn
Bevrijd van je mentale strijd
Gezond, gelukkig en pijnvrij leven
"Leven zoals ik dat wil" Lees hier de review van Jan:

Ik kwam geen stap verder met m'n vermoeidheid, pijnklachten en lukrake aanvallen waarbij ik heftige allergische reacties leek te hebben met een bloeddruk die alle kanten op ging.

Er waren al veel dokters en andere zorgwerkers de revue gepasseerd.

Verschillende huisartsen, chiropractors, acupuncturisten, functional medicine dokters. Ook nam ik een hoop boeken door over voeding, stress management en dergelijke.

M'n problemen zijn nog niet voorbij, maar ik heb wel al enorme sprongen gemaakt.

Het belangrijkste verschil met voorheen is dat ik bouw aan een leven zoals ik dat wil. Ik herken destructieve patronen die m'n leven beheersen en weet ook hoe ik die moet loslaten. Ik heb daardoor veel meer energie en de aanvallen en pijnklachten worden steeds minder.

Matthijs is een fantastisch warm mens die er met heel z'n hart voor me is. Hij maakt echt ruimte en tijd. Ik had nooit het gevoel dat ik "te veel" was en voelde me heel veilig, ondanks dat ik m'n ziel blootleg. Dit was al meteen duidelijk tijdens de live dagen, waar hij ook samenwerkte met Maite. Ik ontmoette dan ook Hans die m'n hele karakter en leven kon blootleggen a.d.h.v. m'n iris, dat was magisch. De aanvullende hulp van Your Health Concept en MovMed zijn ook super waardevol.

Het Zelfregie Traject verdiepte heel veel kennis die ik ook al via andere kanalen gekregen had en maakte ze ook actionable.

“It is only by making the past alive again for a person that a true growth in the present is facilitated. If the past is cut off, the future does not exist.” ― Alexander Lowen

Depressie verholpen en energie weer terug! Lees hier de review van Koen:

Burn-out, depressie, energietekort, eetproblemen.

Huisartsen, meerdere psychologen, psychiaters, verschillende doodgelopen doorververwijzingen en eindeloze wachtrijen in tijd van grootste hulpvraag.

Depressie doorbroken, burn-out omgezet in langdurige onder houdbaardere aanpak, slaap-, eetproblemen en energietekort verholpen.

Andere invalshoek in hulpaanbod, problematiek aanpak i.p.v. symptoombestrijding, snellere hulp, geen elle lange wachtlijsten en doorverwijzingen, hulp op maat, combinatie hulpaanbod o.b.v. problemen i.p.v. specialisatie in 1 specifiek probleem, geen farmaceutisch winstoogmerk, jezelf mentaal en fysiek beter leren kennen i.p.v. onderdrukken met medicatie, out of comfortzone aanpak, activerende aanpak i.p.v. 1x per week uurtje op de klok met psycholoog door stappenplannetje heen lopen, mogelijkheid tot hervormen van zowat alle sectoren van je leven (voedsel, slaap, mindset, spiritualiteit, kijk op leven), mogelijkheid tot doorverwijzingen en aanvullend hulpaanbod van aangrenzende gebieden (orthomoduculair arts, plantmedicijn),

vertrouwenspersoon, aanpassingsvermogen om te communiceren op manier hoe patiënt (ik) dat prettig vindt, leerplatform voor uitgebreide zelfhulptools i.p.v. leren aannemen wat een psycholoog zegt dat je moet doen, grenzen verbreken, mogelijkheid tot opbouwen (vriend)schapsband i.p.v. als patiëntennummer gezien te worden, mogelijkheden tot grens verbredende workshops, groeiend en optimaliserende hulpaanbod naarmate tijd vordert en de kennis van de sector groeit i.p.v. vast blijven zitten in 'kennis' die al decennia niet is bijgewerkt.

De in real life workshops verbrede je horizon en helpen je uit je comfortzone te komen, geven direct een resultaat met mogelijkheid tot doorgroei wanneer hulpzoekende daar behoefte aan heeft, zorgt voor extra impact van kennisoverdracht door unieke ervaring.

De telefonische loslaatsessies en coaching zijn een godsgeschenk omdat het precies doet wat het zegt, na het gesprek voel je je vaak herboren en kan je de dag weer aan, dit in tegenstelling tot de telefonische gesprekken met een psycholoog waar je merkt dat er een boek wordt opgelezen.

Praktijkruimte

MATTHIJS houdt praktijk bij centrum Oohm.

Bekslaan 22
2114 AR, Vogelenzang
Medicatievrij
Jouw context
Persoonlijk
Holistisch
Natuurlijk
Kwaliteit
Alle tijd

TIJD OM TE STOPPEN...

Met pleisters plakken en symptomen bestrijden. Tijd voor de kern en een aanpak die werkt voor jou.

TIJD OM REGIE TE NEMEN

Bevrijd van je fysieke pijn
Bevrijd van je mentale strijd
Gezond, gelukkig en pijnvrij leven

WIGGERT – NEKKLACHTEN / SCHOUDERKLACHTEN /
BLOKKADES IN ONDERNEMEN / ONRUST

ANONIEM – NIET KUNNEN ONTLADEN / GEEN EMOTIES KUNNEN VOELEN / SLAAPPROBLEMEN

ANONIEME ARTS –  HUIDKLACHTEN / VRUCHTBAARHEID

JIP – GELDBLOKKADES / TROK STEEDS ONVOLWASSEN MASCULIENE MANNEN AAN

ANONIEM – WHIPLASH

SUZETTE –  BURNOUT / SLAAPPROBLEMEN / ENERGIE

TIJD OM TE STOPPEN...

Met pleisters plakken en symptomen bestrijden. Tijd voor de kern en een aanpak die werkt voor jou.