Het Zelfregie traject

Binnen 1 jaar tijd een gezond, gelukkig en pijnvrij leven. Gebruik je trauma’s, symptomen en beperkende overtuigingen voor de transformatie van je leven. 100% Succes garantie.

Je loopt rond met chronische (pijn)klachten
Huidklachten, slaapproblemen, burn-out, onrust...
Stress, pijn, blessures, energie tekort...
Al genoeg 'specialisten' en hulpverleners gezien waar je niet kreeg wat je zocht
Je weet dat je nog onverwerkte emoties, blokkades en trauma's met je meedraagt
Je 'weet' veel over gezondheid maar belichaamt deze kennis nog niet

Wie zou jij zijn

Zonder je klachten?

HET ZELFREGIE TRAJECT

VOOR WIE?

Jij bent he-le-maal klaar zijn met het 'reguliere' circuit
Jij wilt je potentieel en missie kunnen leven zonder bezig te moeten zijn met gezondheidsklachten
Klaar om de oorzaken van je klachten en blokkades aan te kijken en los te laten
Jij bent klaar om je leven te leven te transformeren en je te commiteren aan het resultaat
Jij wilt het onderste uit de kan halen en het meest vrije leven ervaren wat mogelijk is

OVERWIN DE ANGST VOOR JE SYMPTOMEN

en NEEM DE MINDSET VAN GENEZING AAN

HET TEAM

Hans Thijssen

Spirituele Iriscopie

'Het pad van de ziel weerspiegelt in de iris van het oog'

Maite Wetters

Lichaamsgericht coach

'Step into your dreamlife by releasing stress, blockage & trauma through bodywork'

Matthijs van Doesburg

Holistisch Lichaamsgericht Therapeut

'Until you meet the inside, the inside will meet you on the outside'

Zo transformeren wij jouw leven! Dit krijg jij in het Zelfregie Traject.

Image

Stap 1 - Kickoff met intake + tijdlijn

t.w.v. 555 euro

Voordat we beginnen met de behandeling maak ik een tijdlijn met jou. Hierin plaatsen we klachten, blokkades, evenementen, trauma’s, et cetera. Hierdoor zul je correlaties van klachten en symptomen/blokkades zien. We brengen het onderbewuste naar boven en gaan daarmee aan de slag.

Trauma/klachten tijdlijn
Het onzichtbare wordt zichtbaar
Oorzaak van je klachten worden kraakhelder
Image

+ Een lichaamsgerichte reset behandeling

t.w.v. 555 euro

Na de tijdlijn en ons gesprek controleer ik je postuur en duiken we jouw lichaam en geest in. Ik neem je mee op reis door de lagen van pijn, spanning, trauma, zelfsabotage en blokkades in jouw lichaam. We laten deze voorgoed los. Ik werk met een microdosering van psilocybine. 

Voel makkelijker
Direct naar de kern
Herprogameer je 'default nework'
Image

Stap 2 - Het oog en de ziel

t.w.v. 350 euro

Hans Thijssen is je volgende stap. Middels fotografie van jouw oog krijgen we een ‘objectief’ beeld van jouw zielspad en karakter

Het oog is een hologram. Dit hologram onthult meer dan louter het fysieke. Het geeft een nauwkeurige indruk van al onze gedachten, emoties en vermogens. Middels Hans krijg je meer inzicht in jezelf en je zielspad.

Zie je zielsproces
Ontdek je zielsbestemming
Image

Stap 3 - Loslaten

t.w.v. 555 euro

Met de nieuwe inzichten komt wederom een dag in het teken van loslaten. Je lichaam heeft over de jaren heen een musculair pantser (fysiek/mentaal) gevormd om zichzelf niet te hoeven ervaren. Samen met Matthijs en de verkregen inzichten van dag 1 doorbreek je nog meer van de façades die je geest en lichaam gebruiken.

Onverwerkt trauma loslaten
Onverwerkte emoties loslaten
Ontspannen lichaam en geest
Image

Stap 4 - Volledige toegang tot het Zelfregie Traject

t.w.v. 12.500 euro

Samen met Matthijs doorloop je op dag 2 de leefstijlregels, tools en koers die passen bij jouw traject. Je ontvangt een persoonlijke Zelfregie Kit en krijg je levenslang toegang tot de Zelfregie Academy. In de leeromgeving staat jouw traject. Daarin ontdek je alle geheimen die jij nodig hebt voor een gezond en pijnvrij leven. Je leert alles wat wij weten, zodat we je nooit meer hoeven te zien na het traject 🙂 

Shift in denken en gewoontes
Via je telefoon en pc toegang tot alle juice
Maandelijks groepscoaching en masterclasses
Image

+ Een Zelfregie Kit

t.w.v. 300 euro

Je ontvangt binnen 2 weken na je aanmelding een Zelfregie welkom kit

Holistische gezondheids bijbel
Hoogwaardige microdose set
Fluoride vrije tandpasta & mondwater
Koperen tongschraper
Infrarood licht
Blue blocker
Thera cane
Lacrosse ball
Image

Stap 5 - Coaching en loslaatsessies

t.w.v. 3600 euro

Iedere week evalueren we je inzichten en vooruitgang. Matthijs helpt je bij zaken waar je tegen aanloopt en met de implementatie van je nieuwe tools, leefregels en kennis. Verder bel je wekelijks met Matthijs om jouw blokkades los te laten. Zo laat je oude denkwijzen, gevoelens en patronen los. Alle ‘triggers’ verdwijnen en zo maken wij de weg vrij voor jouw transformatie en potentieel.

Laat al je blokkades los
Stap in je oneindige potentieel
Trek de realiteit aan die je werkelijk verlangt
Image

Stap 6 - Detoxificatie

t.w.v. 450 euro

Gebaseerd op jouw persoonlijke context krijg je de juiste adviezen voor voeding, leefregels, koudetherapie en kijken we naar detoxificatie voor jouw lichaam. Dan kan je lichaam weer energie vrijmaken voor geluk en zingeving.

Optimale leefstijl
Maak jezelf vrij van ontstekingen
Maak gebruik van natuurkunde i.p.v. dogma als gids
Image

Stap 7 - Plantmedicijn ceremonie (optie)

t.w.v. onbetaalbaar

Een master teacher onder de plantmedicijnen als het gaat om UIT (HUA) JE HOOFD (CHUMA). Als je besluit om dit traject te doen, reis je mee in een ceremonie om je diepste stukken aan te kijken, te doorvoelen en te verwerken. Als grootvader 🌵 je roept, is dit je kans. Dit is voor de persoon die klaar is voor diepe transformatie.

Traditionele grootvader 🌵 ceremonie
Onder begeleiding van ervaren shamanen
Een onvergetelijke mystieke ervaring
Image

Stap 8 - Functionele personal training (optie)

t.w.v. 150 euro

Een evolutionaire behandelmethode zonder injecties en operaties. 1 Op 1 aandacht onder begeleiding van je eigen coach om jouw chronische pijn te behandelen. Focus op de oorzaak dus. Matthijs werkt samen met Movmed. Je doet een loopbandanalyse en krijgt de mogelijkheid om extra bij te beunen aan je bewegen!

Slowmotion video analyse van je bewegen
Afname door een fysio en Functional Patterns trainer
Bekijk waar je lijf compenseert en overbelast
Image

Stap 9 - Leef je potentieel

t.w.v. onbetaalbaar

In essentie ben je ongelimiteerd potentieel en heb je vrije wil om te creeeren wat jij verlangt. Ieder van ons is een weerspiegeling van de Bron, God, Source, Allah, Krishna, et cetera. Maar… je hebt jezelf te bevrijden van je pijn, conditionering en trauma. Ieder van ons heeft een unieke gave te delen met de wereld. Als je die niet deelt hinder je niet alleen jezelf, maar het leven zelf. Leef je gift. Leef je potentieel. Vervul je verlangens. Volg je hart.

Ontdek of bekrachtig jouw unieke gave(s)
Herinner wie je bent
Creëer vanuit flow
"Leven zoals ik dat wil" Lees hier de review van Jan:

Ik kwam geen stap verder met m'n vermoeidheid, pijnklachten en lukrake aanvallen waarbij ik heftige allergische reacties leek te hebben met een bloeddruk die alle kanten op ging.

Er waren al veel dokters en andere zorgwerkers de revue gepasseerd.

Verschillende huisartsen, chiropractors, acupuncturisten, functional medicine dokters. Ook nam ik een hoop boeken door over voeding, stress management en dergelijke.

M'n problemen zijn nog niet voorbij, maar ik heb wel al enorme sprongen gemaakt.

Het belangrijkste verschil met voorheen is dat ik bouw aan een leven zoals ik dat wil. Ik herken destructieve patronen die m'n leven beheersen en weet ook hoe ik die moet loslaten. Ik heb daardoor veel meer energie en de aanvallen en pijnklachten worden steeds minder.

Matthijs is een fantastisch warm mens die er met heel z'n hart voor me is. Hij maakt echt ruimte en tijd. Ik had nooit het gevoel dat ik "te veel" was en voelde me heel veilig, ondanks dat ik m'n ziel blootleg. Dit was al meteen duidelijk tijdens de live dagen, waar hij ook samenwerkte met Maite. Ik ontmoette dan ook Hans die m'n hele karakter en leven kon blootleggen a.d.h.v. m'n iris, dat was magisch. De aanvullende hulp van Your Health Concept en MovMed zijn ook super waardevol.

Het Zelfregie Traject verdiepte heel veel kennis die ik ook al via andere kanalen gekregen had en maakte ze ook actionable.

“It is only by making the past alive again for a person that a true growth in the present is facilitated. If the past is cut off, the future does not exist.” ― Alexander Lowen

Depressie verholpen en energie weer terug! Lees hier de review van Koen:

Burn-out, depressie, energietekort, eetproblemen.

Huisartsen, meerdere psychologen, psychiaters, verschillende doodgelopen doorververwijzingen en eindeloze wachtrijen in tijd van grootste hulpvraag.

Depressie doorbroken, burn-out omgezet in langdurige onder houdbaardere aanpak, slaap-, eetproblemen en energietekort verholpen.

Andere invalshoek in hulpaanbod, problematiek aanpak i.p.v. symptoombestrijding, snellere hulp, geen elle lange wachtlijsten en doorverwijzingen, hulp op maat, combinatie hulpaanbod o.b.v. problemen i.p.v. specialisatie in 1 specifiek probleem, geen farmaceutisch winstoogmerk, jezelf mentaal en fysiek beter leren kennen i.p.v. onderdrukken met medicatie, out of comfortzone aanpak, activerende aanpak i.p.v. 1x per week uurtje op de klok met psycholoog door stappenplannetje heen lopen, mogelijkheid tot hervormen van zowat alle sectoren van je leven (voedsel, slaap, mindset, spiritualiteit, kijk op leven), mogelijkheid tot doorverwijzingen en aanvullend hulpaanbod van aangrenzende gebieden (orthomoduculair arts, plantmedicijn),

vertrouwenspersoon, aanpassingsvermogen om te communiceren op manier hoe patiënt (ik) dat prettig vindt, leerplatform voor uitgebreide zelfhulptools i.p.v. leren aannemen wat een psycholoog zegt dat je moet doen, grenzen verbreken, mogelijkheid tot opbouwen (vriend)schapsband i.p.v. als patiëntennummer gezien te worden, mogelijkheden tot grens verbredende workshops, groeiend en optimaliserende hulpaanbod naarmate tijd vordert en de kennis van de sector groeit i.p.v. vast blijven zitten in 'kennis' die al decennia niet is bijgewerkt.

De in real life workshops verbrede je horizon en helpen je uit je comfortzone te komen, geven direct een resultaat met mogelijkheid tot doorgroei wanneer hulpzoekende daar behoefte aan heeft, zorgt voor extra impact van kennisoverdracht door unieke ervaring.

De telefonische loslaatsessies en coaching zijn een godsgeschenk omdat het precies doet wat het zegt, na het gesprek voel je je vaak herboren en kan je de dag weer aan, dit in tegenstelling tot de telefonische gesprekken met een psycholoog waar je merkt dat er een boek wordt opgelezen.

Praktijkruimte

MATTHIJS houdt praktijk bij centrum Oohm.

Bekslaan 22
2114 AR, Vogelenzang
Medicatievrij
Jouw context
Persoonlijk
Holistisch
Natuurlijk
Kwaliteit
Alle tijd

TIJD OM TE STOPPEN...

Met pleisters plakken en symptomen bestrijden. Tijd voor de kern en een aanpak die werkt voor jou.

TIJD OM REGIE TE NEMEN

Vanaf 2.750,-

Bevrijd van je fysieke pijn
Bevrijd van je mentale strijd
Gezond, gelukkig en pijnvrij leven

WIGGERT – NEKKLACHTEN / SCHOUDERKLACHTEN /
BLOKKADES IN ONDERNEMEN / ONRUST

ANONIEM – NIET KUNNEN ONTLADEN / GEEN EMOTIES KUNNEN VOELEN / SLAAPPROBLEMEN

ANONIEME ARTS –  HUIDKLACHTEN / VRUCHTBAARHEID

JIP – GELDBLOKKADES / TROK STEEDS ONVOLWASSEN MASCULIENE MANNEN AAN

ANONIEM – WHIPLASH

SUZETTE –  BURNOUT / SLAAPPROBLEMEN / ENERGIE

TIJD OM TE STOPPEN...

Met pleisters plakken en symptomen bestrijden. Tijd voor de kern en een aanpak die werkt voor jou.