Zelfregie traject

Van chronische klacht naar ongelimiteerd leven

Tijd om te stoppen met pleisters plakken en symptoombestrijding. Gebruik je trauma’s, symptomen en patronen voor de transformatie van je leven. Een lichaamsgericht traject voor mensen die hun (chronische) klachten zat zijn.

AWAKEN - HEAL - TRANSFORM

Zelfregie
Niet langer afhankelijk, leer wat je doet zodat je zelfredzaam bent
Kwaliteit
Je bent hier geen nummertje, maximaal 2 cliënten per maand
Permanente oplossing
Focus op de oorzaak i.p.v. symptoombestrijding
Je loopt rond met (chronische) klachten
Huidklachten, slaapproblemen, burn-out, onrust...
Stress, pijn, blessures, energie tekort...
Al genoeg 'specialisten' en hulpverleners gezien, je gaat van kastje naar de muur...
Je weet dat je nog onverwerkte emoties, blokkades en trauma's met je meedraagt
Je weet niet langer wie je bent zonder klachten
Je ziet de hinder je werk, gezondheid en relaties

Wie ben jij

Zonder klachten?

HET ZELFREGIE TRAJECT

VOOR WIE?

Jij bent he-le-maal klaar zijn met het 'reguliere' circuit
Jij wilt je potentieel en missie kunnen leven zonder bezig te moeten zijn met gezondheidsklachten
Klaar om de oorzaken van je klachten en blokkades aan te kijken en los te laten
Jij bent klaar om je leven te leven te transformeren en je te commiteren aan het resultaat
Jij wilt het onderste uit de kan halen en het meest vrije leven ervaren wat mogelijk is

OVERWIN DE ANGST VOOR JE SYMPTOMEN

en NEEM DE MINDSET VAN GENEZING AAN

HET TEAM

Hans Thijssen

Spirituele Iriscopie

Daphne van Heerdt

Loslaat Coach

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamsgericht Coach

Matthijs van Doesburg

Lichaamsgericht Therapeut

Zo transformeren wij jouw leven! Dit krijg jij in het Zelfregie Traject:

Image

Stap 1 - Kickoff met intake + tijdlijn

t.w.v. 400 euro

Voordat we beginnen met de behandeling maakt Matthijs een tijdlijn met jou. Hierin plaatsen we klachten, blokkades, evenementen, trauma’s, et cetera. Hierdoor zul je correlaties van klachten en symptomen/blokkades zien. We brengen het onderbewuste naar boven en gaan daarmee aan de slag.

Trauma/klachten tijdlijn
Het onzichtbare wordt zichtbaar
Oorzaak van je klachten worden kraakhelder
Image

+ Een lichaamsgerichte reset behandeling

t.w.v. 500 euro

Na de tijdlijn en ons gesprek controleert Matthijs je postuur en duiken we jouw lichaam + geest in. Matthijs neemt je mee op reis door de lagen van pijn, spanning, trauma, zelfsabotage en blokkades in jouw lichaam. We laten deze voorgoed los. Matthijs werkt met een microdosering van psilocybine zodat je makkelijker kunt voelen. Dit helpt overigens met het herprogrammen van jouw bewustzijn.

Voel makkelijker
Direct naar de kern
Herprogameer je 'default nework'
Image

Stap 2 - Het oog en de ziel

t.w.v. 350 euro

Hans Thijssen is je volgende stap. Middels fotografie van jouw oog krijgen we een ‘objectief’ beeld van jouw zielspad en karakter

Het oog is een hologram. Dit hologram onthult meer dan louter het fysieke. Het geeft een nauwkeurige indruk van al onze gedachten, emoties en vermogens. Middels Hans krijg je meer inzicht in jezelf en je zielspad.

Zie je zielsproces
Ontdek je zielsbestemming
Image

Stap 3 - Trauma loslaten

t.w.v. 500 euro

Met de nieuwe inzichten komt wederom een dag in het teken van loslaten. Je lichaam heeft over de jaren heen een musculair pantser (fysiek/mentaal) gevormd om zichzelf niet te hoeven ervaren. Samen met lichaamsgericht arts, Ernst Moolenaar en de verkregen inzichten van dag 1 doorbreek je nog meer van de façades die je geest en lichaam gebruiken. Dit gaat wederom via lichaamsgericht werk.

Onverwerkt trauma loslaten
Onverwerkte emoties loslaten
Ontspannen lichaam en geest
Image

Stap 4 - Volledige toegang tot het Zelfregie Traject

t.w.v. 1.100 euro

Samen met Matthijs doorloop je kickoff en onboarding call de leefstijlregels, tools en koers die passen bij jouw traject. Je ontvangt een persoonlijke Zelfregie Kit en krijg je 1 jaar toegang tot de online academy. In de leeromgeving staat jouw traject. Daarin ontdek je alle geheimen die jij nodig hebt voor een gezond en pijnvrij leven. Je leert alles wat wij weten, zodat we je nooit meer hoeven te zien na het traject 🙂 

Shift in denken en gewoontes
Via je telefoon en pc toegang tot alle juice
Wekelijks groepscoaching en masterclasses
Image

+ Een Zelfregie Kit

t.w.v. 300 euro
Holistische gezondheids bijbel
Hoogwaardige microdose set
Fluoride vrije tandpasta & mondwater
Koperen tongschraper
Infrarood licht
Blue blocker
Thera cane
Lacrosse ball
Image

Stap 5 - Coaching en loslaatsessies

t.w.v. 3600 euro

Om de week evalueren we je inzichten en vooruitgang. Matthijs helpt je bij zaken waar je tegen aanloopt en met de implementatie van je nieuwe tools, leefregels en kennis. Verder bel je wekelijks met Daphne om jouw emotionele en mentale blokkades los te laten. Zo laat je oude denkwijzen, gevoelens en patronen los. Alle ‘triggers’ verdwijnen en zo maken wij de weg vrij voor jouw authenticiteit, transformatie en potentieel.

Laat al je blokkades los
Stap in je oneindige potentieel
Trek de realiteit aan die je werkelijk verlangt
Image

Stap 6 - Bloed onderzoek (optie)

t.w.v. 617 euro

Gebaseerd op jouw persoonlijke context krijg je de juiste adviezen voor voeding, leefregels, koudetherapie en kijken we naar detoxificatie voor jouw lichaam. Dan kan je lichaam weer energie vrijmaken voor geluk en zingeving. Thomas van Doorn (Your Health Concept) helpt je met dit onderdeel. In Nederland is hij één van de experts op het gebied van (het behandelen van) chronische ziektes.

Huisartsen, osteopaten, dermatologen, manual therapeuten, fysiotherapeuten, Maag Darm Lever (MDL) artsen en andere artsen verwijzen patiënten op wekelijkse basis door naar Thomas.

Na het bloedonderzoek heb je 2 consults met Thomas om a.d.h. van je resultaten je gezondheid te optimaliseren.

Optimale leefstijl
Maak gebruik van natuurkunde i.p.v. dogma als gids
Image

Stap 7 - Plantmedicijn ceremonie (optie)

t.w.v. onbetaalbaar

Een master teacher onder de plantmedicijnen als het gaat om VERWIJDEREN (HUA) VAN HOOFD (CHUMA). Als je besluit om dit traject te doen, kun je mee reizen tijdens ceremonies om je diepste stukken aan te kijken, te doorvoelen en te verwerken. Als grootvader 🌵 je roept, is dit je kans. Dit is voor de persoon die klaar is voor diepe transformatie.

Traditionele grootvader 🌵 ceremonie
Onder begeleiding van ervaren shamanen
Een onvergetelijke mystieke ervaring
Image

Stap 8 - Functionele personal training (optie)

t.w.v. 300 euro

Een evolutionaire behandelmethode zonder injecties en operaties. 1 Op 1 aandacht onder begeleiding van je eigen coach om jouw chronische pijn te behandelen. Focus op de oorzaak dus. Matthijs werkt samen met Movmed. Je doet een loopbandanalyse en krijgt de mogelijkheid om extra bij te beunen aan je bewegen!

Slowmotion video analyse van je bewegen
Afname door een biomechanisch specialist
Bekijk waar je lijf compenseert en overbelast
Image

Stap 9 - Leef je potentieel

t.w.v. onbetaalbaar

In essentie ben je ongelimiteerd potentieel en heb je vrije wil om te creeeren wat jij verlangt. Ieder van ons is een weerspiegeling van de Bron, God, Source, Allah, Krishna, et cetera. Maar… je hebt jezelf te bevrijden van je pijn, conditionering en trauma. Ieder van ons heeft een unieke gave te delen met de wereld. Als je die niet deelt hinder je niet alleen jezelf, maar het leven zelf. Leef je gift. Leef je potentieel. Vervul je verlangens. Volg je hart.

Ontdek of bekrachtig jouw unieke gave(s)
Herinner wie je bent
Creëer vanuit flow
"Leven zoals ik dat wil" Lees hier de review van Jan:

Ik kwam geen stap verder met m'n vermoeidheid, pijnklachten en lukrake aanvallen waarbij ik heftige allergische reacties leek te hebben met een bloeddruk die alle kanten op ging.

Er waren al veel dokters en andere zorgwerkers de revue gepasseerd.

Verschillende huisartsen, chiropractors, acupuncturisten, functional medicine dokters. Ook nam ik een hoop boeken door over voeding, stress management en dergelijke.

M'n problemen zijn nog niet voorbij, maar ik heb wel al enorme sprongen gemaakt.

Het belangrijkste verschil met voorheen is dat ik bouw aan een leven zoals ik dat wil. Ik herken destructieve patronen die m'n leven beheersen en weet ook hoe ik die moet loslaten. Ik heb daardoor veel meer energie en de aanvallen en pijnklachten worden steeds minder.

Matthijs is een fantastisch warm mens die er met heel z'n hart voor me is. Hij maakt echt ruimte en tijd. Ik had nooit het gevoel dat ik "te veel" was en voelde me heel veilig, ondanks dat ik m'n ziel blootleg. Dit was al meteen duidelijk tijdens de live dagen, waar hij ook samenwerkte met Maite. Ik ontmoette dan ook Hans die m'n hele karakter en leven kon blootleggen a.d.h.v. m'n iris, dat was magisch. De aanvullende hulp van Your Health Concept en MovMed zijn ook super waardevol.

Het Zelfregie Traject verdiepte heel veel kennis die ik ook al via andere kanalen gekregen had en maakte ze ook actionable.

“It is only by making the past alive again for a person that a true growth in the present is facilitated. If the past is cut off, the future does not exist.” ― Alexander Lowen

Depressie verholpen en energie weer terug! Lees hier de review van Koen:

Burn-out, depressie, energietekort, eetproblemen.

Huisartsen, meerdere psychologen, psychiaters, verschillende doodgelopen doorververwijzingen en eindeloze wachtrijen in tijd van grootste hulpvraag.

Depressie doorbroken, burn-out omgezet in langdurige onder houdbaardere aanpak, slaap-, eetproblemen en energietekort verholpen.

Andere invalshoek in hulpaanbod, problematiek aanpak i.p.v. symptoombestrijding, snellere hulp, geen elle lange wachtlijsten en doorverwijzingen, hulp op maat, combinatie hulpaanbod o.b.v. problemen i.p.v. specialisatie in 1 specifiek probleem, geen farmaceutisch winstoogmerk, jezelf mentaal en fysiek beter leren kennen i.p.v. onderdrukken met medicatie, out of comfortzone aanpak, activerende aanpak i.p.v. 1x per week uurtje op de klok met psycholoog door stappenplannetje heen lopen, mogelijkheid tot hervormen van zowat alle sectoren van je leven (voedsel, slaap, mindset, spiritualiteit, kijk op leven), mogelijkheid tot doorverwijzingen en aanvullend hulpaanbod van aangrenzende gebieden (orthomoduculair arts, plantmedicijn),

vertrouwenspersoon, aanpassingsvermogen om te communiceren op manier hoe patiënt (ik) dat prettig vindt, leerplatform voor uitgebreide zelfhulptools i.p.v. leren aannemen wat een psycholoog zegt dat je moet doen, grenzen verbreken, mogelijkheid tot opbouwen (vriend)schapsband i.p.v. als patiëntennummer gezien te worden, mogelijkheden tot grens verbredende workshops, groeiend en optimaliserende hulpaanbod naarmate tijd vordert en de kennis van de sector groeit i.p.v. vast blijven zitten in 'kennis' die al decennia niet is bijgewerkt.

De in real life workshops verbrede je horizon en helpen je uit je comfortzone te komen, geven direct een resultaat met mogelijkheid tot doorgroei wanneer hulpzoekende daar behoefte aan heeft, zorgt voor extra impact van kennisoverdracht door unieke ervaring.

De telefonische loslaatsessies en coaching zijn een godsgeschenk omdat het precies doet wat het zegt, na het gesprek voel je je vaak herboren en kan je de dag weer aan, dit in tegenstelling tot de telefonische gesprekken met een psycholoog waar je merkt dat er een boek wordt opgelezen.

Exceem en huidklachten geheeld zonder medicatie

👀 Stephan voelde schaamte en onzekerheid voor de exceem plekken. “Ze zaten altijd op de zichtbare plekken.” Hij verbergde zichzelf. Dit kwam door herhaalde evenementen uit zijn jeugd. Na een jaar begeleiding, interventies en innerlijk werk is Stephan zo goed als vrij van zijn exceem klachten.

Burnout, slaapproblemen en vermoeidheid weg

🎠 “Ik ervaar soms echt magische momenten.” Suzette wist al heel veel van gezondheid, maar ervaarde anders. De belichaming was er niet.

👀 Ze zat in haar 3e burnout en had energieproblemen. Moedig genoeg besloot ze het Zelfregie Traject aan te gaan met mij om dit te veranderen. En het resultaat mag er zijn.

💃 Want Suzette is weer Suus. En deze vrouw is een inspiratie. Ze speelt weer met het leven en de realiteit. Gezond en wel. Manifesteren wat ze wilt gaat een stuk makkelijker zonder overbodige oude ballast.

Praktijkruimte

MATTHIJS houdt praktijk bij de volgende locaties:

Nieuwe weg 25
4031 MN, Ingen (Gelderland)
Stichtse Kade 1, Ankeveen
De Lichaamsgerichte School (Utrecht)
Bekslaan 22, Vogelenzang
Centrum OOHM (Noord-Holland)
Medicatie vrij
Holistisch team
Permanente oplossing
Oplossing voor jouw context
Bewezen track record

TIJD OM TE STOPPEN...

Met pleisters plakken en symptomen bestrijden. Tijd voor de kern en een aanpak die werkt voor jou.

Meest populair

4.400,-

Zelfregie Traject SILVER

1 x live kickoff met intake + trauma tijdlijn + lichaamsgerichte reset sessie door Matthijs
1 x oog reading Hans
8 x coaching call Matthijs
2 x lichaamsgerichte + nieuw germaanse geneeskunde sessie Ernst
Zelfregie kit uitgebreid: Leefregel tools + boek + microdose set
Inclusief alles uit BRONZE (op 8 live dagen na)
Beste Traject

8.000,-

Zelfregie Traject GOLD

1 x live kickoff met intake + trauma tijdlijn + lichaamsgerichte reset sessie door Matthijs
16 x coaching call Matthijs
1 x oog reading Hans
4 x lichaamsgerichte + nieuw germaanse geneeskunde sessie Ernst
Zelfregie kit uitgebreid: Leefregel tools + boek + microdose set
Inclusief alles uit BRONZE (op 8 live dagen na)
Laagste prijs

3.500,-

Zelfregie Traject BRONZE

1 Jaar toegang tot De Lichaamsgerichte School
8 Live dagen om trauma door te werken
Regelmatig een online masterclass met expert
Regelmatig een online podcast met expert
12 x per jaar een online loslaatsessie
12 x per jaar een online sharing
24 x per jaar een online Q&A
Toegang tot de community en livedagen
Zelfregie kit basis: Boek + microdose set

Tijd voor zelfregie

Bevrijd van je fysieke pijn
Bevrijd van je mentale strijd
Gezond, gelukkig en pijnvrij leven

WIGGERT – NEKKLACHTEN / SCHOUDERKLACHTEN /
BLOKKADES IN ONDERNEMEN / ONRUST

ANONIEM – NIET KUNNEN ONTLADEN / GEEN EMOTIES KUNNEN VOELEN / SLAAPPROBLEMEN

ANONIEME ARTS –  HUIDKLACHTEN / VRUCHTBAARHEID

JIP – GELDBLOKKADES / TROK STEEDS ONVOLWASSEN MASCULIENE MANNEN AAN

ANONIEM – WHIPLASH

SUZETTE –  BURNOUT / SLAAPPROBLEMEN / ENERGIE

TIJD OM TE STOPPEN...

Met pleisters plakken en symptomen bestrijden. Tijd voor de kern en een aanpak die werkt voor jou.

De 4 meestgestelde vragen

Om te kijken of jij geschikt kandidaat bent voor dit traject doen we eerst een kennismakingsgesprek en intake consult.

Het succes valt of staat met jou eigen doorzettingsvermogen. Er zijn al vele mensen voor jou gegaan dit succes hebben behaald. Wat was het geheime ingredient? Op komen dagen.

Zie dit als een Ayahuasca ceremonie. Je levert de sleutels en telefoon in en maakt de reis. Je kan tussendoor niet stoppen, anders val je terug in je patronen die de klachten/ziekte in stand houden.

Once you're in, you are in. Wij werken niet met mensen die stiekem niet willen. Wij gaan voor succes, als je dat niet durft... ben je nog niet klaar om te helen en zijn wij per definitie geen match.

Wij geven geen geld terug wanneer de investering is gemaakt. Dit is jouw accountability om niet te vluchten van je demonen.

De investering van het programma exclusief btw.

Als je ondernemer bent kun je deze kosten zakelijk afschrijven

Je kunt in termijnen betalen.

✅  1 Jaar toegang tot het Zelfregie Traject en de Academy

✅ Nieuwe kennis, tools en methodes om jezelf en/of je cliënten te helpen transformeren

✅ Een goede schop onder je reet voor je ont-wikkeling

✅ Een radicale shift aan kennis, tools en gewoontes

✅ Holistische kennis over lichaam, geest & ziel

✅ Competenties op het gebied van leefstijl en preventie

✅ Herinneren wie jij bent en wat je hier komt doen

✅ Netwerk en verbinding met gelijkgestemden

✅ Herstel van zelfhelend vermogen